Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Fioletowa korona na białym tle, ew. biała wieżyczka na fioletowym tle. Jaki herb ma Bill w SH2?
_________________ Przesyłam Ci ziarno gorczycy, abyś mógł posmakować i zaakceptować gorycz mego zwycięstwa - Aleksander Macedoński w liście do Dariusza III.
Moja odpowiedź była błędna, więc edytuję aby nie wprowadzać w błąd.
PS.Pytanie trochę bez sensu. Niektórzy mówiąc "Bill" mają na myśli angielskie słowo "Bull" więc problem jest w twoim pytaniu, a nie w mojej odpowiedzi. Trochę pomyśl na następny raz zanim zadasz pytanie
Ostatnio zmieniony przez Banshee 5 Marzec 13, 17:20, w całości zmieniany 1 raz
Problem w tym, że pytanie było podchwytliwe. Nie chodziło mi o Bull, tylko Bill, czyli zdrobnienie imienia William
_________________ Przesyłam Ci ziarno gorczycy, abyś mógł posmakować i zaakceptować gorycz mego zwycięstwa - Aleksander Macedoński w liście do Dariusza III.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum