Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Gra w: Crusek
Wysłany: 27 Kwiecień 11, 20:00
Pałkarze, bo:
-szybko czyszczą mury
-są dosyć wytrzymali na strzały
-mają potężny atak
-są szybcy
-kopią i rozkopują(choć to robie nimi rzadko)
-fajnie wyglądają
Wojownicy/zbrojni:
- Najsilniejsza jednostka w grze
- strzały łóczników nie są im straszne, (nawet kusznicy nie umią ich wybić w krótkim czasie)
- są najlepsi do ochrony ważnych budynków
- przydaję się do wyeleminowania strzelców na wieżach i mórach
Jak dla "Mnie" to najlepsi to włócznicy,ponieważ jest to jednostka bardzo szybka przydatna do niszczenia SO i umie kopać fosę.
W asyście 50-60 łuczników potrafią "narozrabiać"
PS:SO to skrót od Sprzętu Oblężniczego
włócznicy są bardzo słabi ale to nie znaczy że w ogóle nieprzydatni, ich główną mocną stroną jest liczebność, włócznicy nadają się do rozbicia odziałów niewolników zbliżających się do farm, sadów i kopalni. Mogą także wybijać małe odziały wroga oraz małe grupki rycerzy mający zamiar niszczyć nam gospodarkę. Najlepiej ich mieć gdzieś pow. 70 ale ponieważ włocznie bardzo szybko się produkują nie powinny sprawiać nam żadnych kłopotów;)
moje ulubione jednostki to : inżynierowie z olejem , rycerze , Łucznik i kusznik , asasyn , LORD , Niewolnik i Arabski Szach
Od kiedy te jednostki są w pełni grywalne?
_________________ Przesyłam Ci ziarno gorczycy, abyś mógł posmakować i zaakceptować gorycz mego zwycięstwa - Aleksander Macedoński w liście do Dariusza III.
Gra w: Stronghold 1(complete),2, Stronghold Crus/Ext
Wysłany: 18 Październik 11, 19:00
(UWAGA! Niektore posty pisze z PSP, a tam nie ma polskich znakow) Lubie Kusznikow-sa pro, palkarzy- maja fajne odzywki, zbrojnych- sa silni i w duzej liczbie sa niepokonani.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum