Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Gra w: różne takie...
Wiek: 28 Posty: 505 Skąd: I tak nie trafisz... Medale: Brak
Wysłany: 13 Lipiec 09, 11:22
Nie, podczas misjii o uwolnieniu Sir Godwina trwa noc, czy taki "Półzmrok". Ja nie wiem, co to za misja, to chyba jakaś akcja poboczna
_________________ „-Ja was uczę nadczłowieka. Człowiek jest czemś, co pokonane być powinne. Cóżeście uczynili, aby go pokonać? Wszystkie istoty stworzyły coś ponad siebie; chcecie być odpływem tej wielkiej fali i raczej do zwierzęcia wrócić, niźli człowieka pokonać? […] Patrzcie, ja wam wskazuję nadczłowieka! […] Gdzież jest ten piorun, który by was liznął swym językiem? Gdzież jest ten obłęd, który by wam zaszczepić należało? Patrzcie, ja was uczę nadczłowieka. On jest tym piorunem, on jest tym obłędem!”
A może to odbijanie zamku Lincoln? Bo jedyna misja poboczna jaką znam to bonusowy poziom po ukończeniu gry.
_________________ Przesyłam Ci ziarno gorczycy, abyś mógł posmakować i zaakceptować gorycz mego zwycięstwa - Aleksander Macedoński w liście do Dariusza III.
Gra w: różne takie...
Wiek: 28 Posty: 505 Skąd: I tak nie trafisz... Medale: Brak
Wysłany: 13 Lipiec 09, 12:11
Chodzi mi np. o to, że jeśliwejdziesz gdzieśtam to możesz spotkać jakąś akcję, np. zdobycie Świętego Olejku w York.
To jednak chyba wersja beta jakiegoś poziomu, bo tam widać czarnego rycerza, a takowi występują pod koniec gry, a zdobywamy zamek dosyć szybko.
_________________ „-Ja was uczę nadczłowieka. Człowiek jest czemś, co pokonane być powinne. Cóżeście uczynili, aby go pokonać? Wszystkie istoty stworzyły coś ponad siebie; chcecie być odpływem tej wielkiej fali i raczej do zwierzęcia wrócić, niźli człowieka pokonać? […] Patrzcie, ja wam wskazuję nadczłowieka! […] Gdzież jest ten piorun, który by was liznął swym językiem? Gdzież jest ten obłęd, który by wam zaszczepić należało? Patrzcie, ja was uczę nadczłowieka. On jest tym piorunem, on jest tym obłędem!”
Ale mi chodzi o zdobywanie Lincoln jak książe Jan je zajmie po uwolnieniu Godwina
_________________ Przesyłam Ci ziarno gorczycy, abyś mógł posmakować i zaakceptować gorycz mego zwycięstwa - Aleksander Macedoński w liście do Dariusza III.
Może przybliżyłeś sobie widok przypadkiem ? Ogólnie grafika jest ładna Gra sama w sobie też bardzo fajna. Lubiłem w nią grać. Ciekawy system walki... Ładne zamki
A ja się pochwale że Szkarłatnym Willem Pokonałem 11 Rycerzy (Piechota Dwuręczne miecze bez tarczy) w pierwszej misji w Derby co się dowiadujemy że Książe Jan jest zdrajcą:P.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum