Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Początkujący Ale znam już kilka taktyk i wiem jak się rozbudowywać dobrze na 3k
Nick: Speeder11
Wiek: 11 lat... Mam nadzieję, że dla was wiek nie ma znaczenia
Staż: 1 rok (pół roku gram trochę na multiplayer)
Poprzednie klany: Brak
GG: 7774991
Reszta zostanie dzis najprawdopodobniej przetestowana
To ja się zgłoszę później. MOże za jakieś 2 tyg, bo nie iwedziałem, że tak szybkko, a poza tym coś mi internet się zamula i straszne lagi byłyby.
Żeby być w klanie będziesz musiał regularnie grać i podnosić swoje umiejętności. Gra testowa to tylko początek, później ktoś z Capitanów będzie regularnie z Tobą grał co jakiś czas i sprawdzał czy podnosisz umiejętności... Więc bycie w klanie nie skończy się na grze testowej...
Spoko, lae internet mi siada, piszę od kumpla, ale podobno to tylko przejściowe problemy i już jutro będzie spoko, ale gra testowa to może trochę później
DonKamillo... Jako, że wylosowałem ciebie w temacie "Nauka dla początkujących", to zapraszam na moje gg://7774991. Pogadamy sobie przed grą i zresztą mnie sprawdzisz
Nick: Król Przemysław II
Staż: W twierdze gram od ukazanie się PL edycji, a w Crusadera tak samo...
Poprzednie klany ( jeśli były ): Nie było
gg://9366108
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum