Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
No, no już wiadomo jak się będzie mury budować, na prawdę świetna sprawa, a te efekty burzenia murów genialne, mogliby trochę popracować nad środowiskiem naturalnym, tylko to moim zdaniem wypada średnio.
Powiem tak im bliżej premiery tym jestem coraz bardziej nastawiony sceptycznie do tej gry. Grafika może i ładna, jednakże według mnie burzenie murów czy budowli wygląda po prostu nierealistycznie. Mury rozpadają się zbyt szybko, a waląca się wieża czy dom wygląda tak jakby była wysadzana C4 Niestety mam takie odczucie, że "trójce" bliżej do "dwójki" niż do starego strongolda Oby tej gry nie skopali pod względem ekonomii.
Gra w: SH Deluxe, SHC, Sh Deluxe 2, SH Legends
Wysłany: 22 Wrzesień 11, 19:08
Tak, tak macie racje lepiej niech zrobią w 2d (oczywiście żartuje). Zresztą nie po to (chyba) tyle przedłużali, żeby teraz taki syf nam dawać. Jestem pewny w 99,99 %, że jeszcze to poprawią. Dla mnie najważniejsze jest, że nie ma dodatków z Twierdzy 2 i smoków z Twierdzy Legendy no i najważniejsze... kontynuują fabułę z jedynki !!
P.S Ostatnio mi się śniła Twierdza 3
P.S2 Nie, nie żartuje.
Jak budynki będą wylatywać w powietrze zamiast zwykłeł dziury w ścianie a jednostki w formacjii będą wyglądać jak ruszający się "glut"(trailer)to nie dam 100zł nawet.
Gra w: SH Deluxe, SHC, Sh Deluxe 2, SH Legends
Wysłany: 22 Wrzesień 11, 19:50
Przecież powiedziałem (muszę cytować samego siebie ?) "Zresztą nie po to (chyba) tyle przedłużali, żeby teraz taki syf nam dawać. Jestem pewny w 99,99 %, że jeszcze to poprawią."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum