Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Gra w: życie
Wiek: 29 Posty: 652 Skąd: Nowy Sącz Medale: 1 (Więcej...)
Wysłany: 19 Lipiec 11, 10:52
Zohan napisał/a:
Artiester zawsze używam jak komuś mam zrobić na szybko , ponieważ po co mam marnować swój czas na takie bzdury ...
Ja tam wolę marnować swój czas na "takie bzdury" - przynajmniej mam stronę zrobioną dokładnie tak jak chcę, przy okazji uczę sięczegoś, co może mi się przydać w przyszłości, a nawet już się przydało. A jeśli masz robić stronę do tego moda "na szybko" to lepiej w ogóle nie rób. Nie pisałem do werta, bo nie widzę sensu skoro dałem Ci do niego gg. Może jest po prostu na wakacjach?
Przydałaby się jakaś deklaracja ze strony wert'a - czy zamierza to mimo wszystko kontynuować(jakoś nie sądzę, żeby prace się ostatnio posunęły do przodu).
Jak już przy modzie - http://www.youtube.com/watch?v=YecyooVRt0Y . Trochę dziwne jest to, że tyle osób pisze o tym, że modele 3D są ściągnięte z jakiejś innej gry. Nie chcę nikogo osądzać, ale... jeśli ktoś kojarzy te modele -, warto wiedzieć na czym stoimy...
Program do tworzenia kampanii świadczy o tym, że nie bardzo ma ochotę/możliwości tworzenia moda. Po prostu mówię - lepiej wiedzieć, czy on sam ma ochotę dalej się tym zajmować.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum