Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
oj coś mi się wydaje, że to akurat był żart z twojej strony - nie rzuciłeś kajzerką. 3 pierwsze litery są blisko siebie, ale 3 następne litery oddalone on pierwszych. A gdyby ci się odbiła kajzerka, to niemożliwe, aby nie trafiło ci się np,. kuyhj asxd. Tak samo pierwszy rzut kajzerką: fas? Troszkę oddalone od siebie litery - nie uważasz?
Kokoju popieram! No chyba że ta bułka miała średnicę 50 cm.
Co do tematu to dziś sobie kupiłem bułkę i rzuciłem. Oto rezultat:
p[-0
_________________ Wiesz, że 99,9% ludzi cierpi na chorobę, której objawem jest czytanie postów na forum trzymając rękę na myszce? Nie ściągaj ręki, teraz jest już za późno. Wiem, że Ty też na to cierpisz
Gra w: SHC, SH2 Deluxe
Wysłany: 30 Październik 10, 22:31
Na płaskiej klawiaturze niemożliwe jest, żeby cokolwiek lżejsze od 100g nacisło jakikolwiek klawisz, a już tym bardziej niemożliwe żeby kilka klawiszy... A jeśli chodzi o 500g do x kg to prędzej rozwalę tym klawiaturę niż cokolwiek nacisnę.
_________________ Alanné mba yi woma... wé
Ho tou sondé
Ho ma... yé
Gra w: Crusader
Wysłany: 30 Październik 10, 23:31
Cytat:
Na płaskiej klawiaturze niemożliwe jest, żeby cokolwiek lżejsze od 100g nacisło jakikolwiek klawisz, a już tym bardziej niemożliwe żeby kilka klawiszy...
Masa nie ma tu znaczenia, bowiem liczy się ciężar, czyli siła z jaką bułka uderza w klawiaturę (jest ona większa niż ciężar bułki w spoczynku, bo bułka znajduje się w locie - działa na nią siła grawitacji, oraz siła naszego wyrzutu).
Cytat:
A jeśli chodzi o 500g do x kg to prędzej rozwalę tym klawiaturę niż cokolwiek nacisnę.
Tak samo jak wyżej - wszystko zależy od siły, z jaką przedmiot uderza w klawiaturę.
Gra w: SHC, SH2 Deluxe
Wysłany: 19 Listopad 10, 21:58
Kamilsoon napisał/a:
jkvg
Coś mi się wydaje, że kręcisz
Niemożliwe jest naciśnięcie pod takim kątem, no chyba że nie rzuciłeś bokiem, a na płasko. Lecz w tym momencie jak masz płaską klawiaturę jest to niewykonalne(oprócz wielkiego huku i możliwości uszkodzenia telefonu, bądź klawiatury, nie naciśnie się żaden przycisk ).
_________________ Alanné mba yi woma... wé
Ho tou sondé
Ho ma... yé
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum