Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Film oglądałem i według mnie efekty nocą w dżungli były super
_________________ Przesyłam Ci ziarno gorczycy, abyś mógł posmakować i zaakceptować gorycz mego zwycięstwa - Aleksander Macedoński w liście do Dariusza III.
Gra w: SH1 HD, SHC HD, SH2
Wysłany: 12 Maj 10, 18:23
Ja oglądałem na wycieczce szkolnej w autokarze (potem wszyscy nauczyciele z mojego autobusu mieli opi*prz od wychowawcy, który był w drugim) i szczerze mówiąc film był do d... Byłem w autobusie, więc wiele nie słyszałem, głównie nie wiedziałem o co chodzi w fabule, ale jak koledzy, którzy siedzieli blisko mi powiedzieli, jedynie się śmiałem. Nie rozumiem jak taki denny film stał się najbardziej kasowym w historii kina. Może na 3D są fajne efekty, ale poza tym jest do kitu. To moje zdanie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum