Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Wybaczcie, że tak długo.
Yenerburg:
-fabuła (2/3)
-różnorodność krajobrazu (4/6)
-wykorzystanie tricków mapperskich (3/3)
-różnorodność podłoża (2/3)
-grywalność (5/8)
-poziom trudności (3/5) - za łatwe trochę
-specyfika zamku (9/12)
-pomysłowość (6/6) - pomysłowe wykorzystanie wszystkich elementów krajobrazu, dzięki czemu teren naprawdę wyglądał na bagnisty
-całokształt (8/10)
-krajobraz ogólnie (8/8) - bardzo mi się podobał, jw
1. Siwy - 223.5 punktów za mapę "Tradetower"
2. Kupiec Hrupkuw - 203 punktów za mapę "Obrona portu"
3. Threeth - 202 punktów za mapę "Yenerburg"
4. Szeryf99 - 199.5 punktów za mapę "Zamek Mirów"
4. Krzyżak - 188.5 punktów "Obrona Dagetborgu"
Uwaga, jestem tylko człowiekiem i mogłem się pomylić w obliczeniach, dlatego niech każdy uczestnik sprawdzi swoje punkty i przedstawi swoją wersję jak najszybciej! W przypadku Krzyżaka i Szeryfa, wyciągnąłem średnią z ocen pozostałych jurorów. Nie są to jeszcze oficjalne wyniki, będą one, kiedy wszyscy uczestnicy sprawdzą swoje punkty!
Dobra, przeliczyłem jeszcze raz dokładnie punkty szeryfa i wchodzi tak:
157 (ocena 3 jurorów) + 32 (ocena smerfa bez grywalności i poziomu trudności) = 189
I teraz wyciąganie średniej z grywalności: (6+5+7):3=6
Poziom trudności: (5+3+5):3=4.3(3)=4.5
6+4.5=10.5
189+10.5=199.5
Jeśli teraz mi nie wierzysz sam sprawdź jeszcze raz na podstawie tego co napisałem wyżej.
Gratuluje też Siwemu pewnej już wygranej, zdeklasował rywali.
Najlepiej niech jakiś juror jeszcze przeliczy, ale ja swoje punkty przeliczyłem dokładnie trzeci raz przez kalkulator, więc szansa błędu jest bardzo niewielka, zaraz przeliczę punkty twoje i threetha jeszcze raz.
EDIT: Twoje już przeliczyłem 2x przez kalkulator i nadal wychodzi 199.5, więc jestem już całkowicie pewne, że tyle Ci wychodzi, jeśli nadal się chcesz upierać niech przeliczy ktoś inny.
EDIT: U threetha przyznaje zrobiłem błąd, ma on 203 punkty.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum