Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Gra w: Sh1,ShC,minecraft
Wysłany: 7 Grudzień 10, 14:08
Cześć dopiero się zajerestrowałem.To jest jedna z moich prac ,chociażją zrobiłem sobie z nudów i nie_wiem czy takie coś było czy nie ,myśle że wam się spodoba.
Stajnie:
http://img63.imageshack.u...20714395535.png
Ostatnio zmieniony przez Kacper 8 Grudzień 10, 14:25, w całości zmieniany 2 razy
Gra w: Sh+SHC
Wysłany: 7 Grudzień 10, 16:33
Fajna praca, tylo zamiast maki mogles dac zboze, konie nie jedza przecierz maki.
_________________ One, two Freedy's comming for you... Three, four better lock your door... Five, six grab a crucifix... Seven, eight better stay up late... Nine, ten never sleep again...
Gra w: Sh+SHC
Wysłany: 8 Grudzień 10, 15:49
Zbyt kanciasty klif, mogles go troche pofaldowac, rzeka takze nigdy nie plynie centralnie prosto, czasem zdaza jej sie zakrecic.
_________________ One, two Freedy's comming for you... Three, four better lock your door... Five, six grab a crucifix... Seven, eight better stay up late... Nine, ten never sleep again...
Gra w: SHC, SH2 Deluxe
Wysłany: 9 Grudzień 10, 15:35
Ja akurat jestem kiepski w robieniu krajobrazów(wystarczy spojrzeć na moją kampanię ), ale dam Ci jedną radę, a mianowicie-nie rób nic prostokątnego ani nie rób doskonale prostych gór i prostego podłoża. A co do zwierząt-nie dawaj tylu typów zwierząt obok siebie np. niedźwiedź obok królików(zająców). Ale ogólnie ładny krajobraz, bardzo podobają mi się różne kolory nawierzchni.
_________________ Alanné mba yi woma... wé
Ho tou sondé
Ho ma... yé
Gra w: SHC, SH2 Deluxe
Wysłany: 9 Grudzień 10, 20:40
Teraz jest już dużo lepiej i w dalszym ciągu bardzo podoba mi się zróżnicowane podłoże, ale w górnym lewym rogu jest nienaturalnie obniżony skrawek(ten z "białym kamieniem"). Aha, to że napisałem nie nawalaj tylu zwierząt, to nie znaczy, że ma ich nie być wcale .
_________________ Alanné mba yi woma... wé
Ho tou sondé
Ho ma... yé
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum