Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Wysłany: 7 Kwiecień 09, 19:25 [II] Turniej crusader
Witam,
[I] turniej zakończył się sukcesem, nie było żadnych problemów, wszystko odbyło się w krótkim czasie Wiec pomyślałem ze zaczniemy zapisy na II turniej crusadera mam nadzieje że wszyscy czytający forum przyłącza się tym razem przede wszystkim zapraszam administracje i tych którzy nie wierzyli w powodzenie pierwszego turnieju
To ja też może się zapiszę
Nick: Driller
GG: 1335252
Możliwe, że będę miał problemy z rozegraniem niektórych meczów (niedługo po świętach przeprowadzkę będę miał) więc z góry proszę o wyrozumiałość
Mam nadzieję, że będzie trochę więcej osób niż ostatnio Bo jeśli ci sami mają grać, to zbyt dużo sensu taki turniej mieć nie będzie. Więc zapisywać się wszyscy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum