Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Wysłany: 17 Marzec 09, 13:41 Reformacja Team Poland
Jak można było zauważyć, po dłuugim okresie nic nie robienia ( no dobra przyznaje - olalem troche TP ).. postanowiłem korzystając z tego że mam pewną dozę wolnego czasu która utrzyma się aż do +/- września, zreformować Team Poland.
1. Tag - Eksperymentowałem z nim dosyć mocno nie powiem, ale wreszcie uznałem że najprostszy będzie najlepszy - [TP]
2. Rekrutacja - Otwarta, i to otwarta dla każdego, przez najbliższy tydzień, przyjmę na okres próbny każdego młodego/starego zapaleńca.
Po tymże tygodniu zaczne "rozrzut" czyli podział na zminimalizowane rangi.
2. Rangi -
Gen. - Generał
Co-Gen. - V liderzy
M. - Members / Członkowie
T. - Trainee / rekruci
Wszystkie osoby które były w TP do dnia dzisiejszego zostają zwolnione i uwolnione:P
Członkowie aktualni to jedynie - Gen.Ja ; P
Każdy ma szansę, i czekam aż się ją wykorzysta.
_________________ Team Poland
" I Kiedy Wróg Poszedł Do Nieba, Ja Zostałem W Piekle"
I co? Już po 'rekrutacji'? Żadnego kroku nie widzę w rozwoju tego 'klanu'
Jest coś takiego...taka tajemnicza instytucja.. ktora sie nazywa technikum.. i kiedy sie tam wejdzie.. to juz sie z tamtad nie wychodzi xD
spokojnie wszystko mam rozplanowane, wszystko w swoim czasie, przyjdzie weekend wolny czas, pogadam z czlonkami, pogram, poprawimy uzupelnimy weba, nie od razu gsa zbudowano;)
Ok, właśnie o takie słowa mi chodziło :] Jak matury będą to myślę że już to nieźle będzie rozbudowane
PS U mnie w liceum nie jest tak źle, a jest w czołówce w Kielcach
Dzisiaj dodam wszystkich do grupy na forum, napisze webmasterowi zeby tez na stronce dodal + news, pomysle moze nad jakimis zawodami dla tp i powoli nabierzemy tempa
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum