Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
O iksdedzie i XDDE, emotikono Internetowych Pól,
święta, zgrabna i powabna, rozśmieszyła nawet chór.
Zawadiactwo Twoje wszystko zaćmi, złączy iks i de de de,
Wszyscy ludzie będą braćmi tam, gdzie iksde zabierze głos
Przez moje życie przewinęło się wiele iksde, ale IksDe jeszcze nie widziałem. Warto chyba dodać go do słownika iksdedów. Dziękuję Threeth.
Słownik iksde v. 1.1
xd - iksde kropkowe
Xd - iksde telefonowe
xD - iksde śmieszne
XD - iksde właściwe
XDDD - iksde zwielokrotnione (liczba literek D oznacza jak bardzo coś było memiczne)
iksde - iksde sarkastyczne :O
IksDe - iksde zawadiackie
IKSDE - iksde bardzo pocieszne
XDDE - kiedy chcesz napisać XDD, ale to jednak takie bardziej iksde
I ja niby mam 16 lat. D:
Okej czas robić polski i programować dalej!
_________________ Mam tyle lat, a nadal czuję się jak dziecko. I git 🤡
Gra w: Wszystkie Strongholdy i nie tylko
Wysłany: 29 Wrzesień 16, 20:45
Zapomniałeś o XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD.
Używane, w momencie stanu padaczki śmieszkowatej.
_________________ "Zło to zło. Mniejsze, większe, średnie, wszystko jedno, proporcje są umowne a granice zatarte. [...] Ale jeżeli mam wybierać pomiędzy jednym złem a drugim, to wolę nie wybierać wcale."
- Andrzej Sapkowski, Ostatnie Życzenie
Wysłany: 29 Wrzesień 16, 20:51
yksde - dla osoby niepotrafiącej wymawiać głoski "i"
_________________ "Zło to zło. Mniejsze, większe, średnie, wszystko jedno, proporcje są umowne a granice zatarte. [...] Ale jeżeli mam wybierać pomiędzy jednym złem a drugim, to wolę nie wybierać wcale."
Wysłany: 29 Wrzesień 16, 21:09
igz de - dla tych co mocno akcentują pierwszą sylabę
Co ja robię ze swoim życiem XD
Wysłany: 29 Wrzesień 16, 21:34
DX - iksde odwrócone
_________________ Przesyłam Ci ziarno gorczycy, abyś mógł posmakować i zaakceptować gorycz mego zwycięstwa - Aleksander Macedoński w liście do Dariusza III.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum