Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Tutaj możemy pokazywać screeny swoich wiosek, sklejone w jeden albo kilka screenów.
Ja screen swojej wioski udostępnię za chwilę, chcę by jakiś doświadczony gracz ocenił co jest ok a co nie. Mam premium ticket i mogę wszystko poprzestawiać bez ograniczeń.
Post wyciąłem z ogólnodostępnego tematu. Dział ten stworzyłem, żebyśmy mogli wymieniać się screenami z gry bez obawy o naginanie regulaminu. Jeśli obrazki pozostaną tutaj, gdzie dostęp mają tylko gracze, wszystko będzie zgodnie z założeniami twórców gry
Threeth, marnujesz trochę piwa i jedzenia. Zakłady produkcyjne powinieneś stawiać do okoła spichlerza/karczmy bardzo ciasno. Tak ogólnie, to wioska w porządku
Czes, po co te dziury pomiędzy sadami?
Czemu obaj macie spichlerz na końcu ekranu? Czy może prostu nie dosunęliście mapy do prawej strony?
To moja wioska dzisiaj rano. Od tamtej pory doszło 5 budynków Brakuje kawałka lewej strony, bo jakoś screena krzywo zrobiłem
Obniżyłem spożycie piwa i jedzenia, bo teraz wychodzę do wieczora, a jak widać dom się buduje.
Przestawiłem również sad w puste miejsce obok siedziby, zostawiłem je tam gdyż myślałem, że warsztat stolarski trzeba będzie tam stawiać.
Ostatnio zmieniony przez Thiasos 26 Lipiec 10, 18:08, w całości zmieniany 1 raz
Marnujesz drewno i piwo. Chatki drwali możesz postawić dużo bliżej składu, likwidując dziury, a browarnie powinieneś ustawić wokół karczmy.
Masz niezłą armię kamieniołomów
Marnujesz drewno i piwo. Chatki drwali możesz postawić dużo bliżej składu, likwidując dziury, a browarnie powinieneś ustawić wokół karczmy.
Masz niezłą armię kamieniołomów
Chatki były na początku, jak nie ogarniałem D A bliżej już się nie da.
Browary wiem, ale dałem ciała
Buduje się jeszcze jeden, ale i tak teraz mi cholernie brak kamienia
Mimo wszystko wiem jak grać na betę
P.S. Polish niezła "wiocha" :O
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum