Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Gladiatus, hmm.
Jak by wam to opisać...
Może krutko...
Jest to gra w której mamy swojego ( chłopka) kupujemy mu różne rzeczy aby wygrywać z innymi graczami i tymi w takich różnych miejscach ..
Zresztą zobaczcie sami na : gladiatus.pl
No no gostek nawet nawet ;p Najważniejsza jest charyzma, potrenuj ją ;]
Gierka jest fajna, a świadczy o tym duża ilość graczy ;]
A teraz nie chwaląc się przedstawiam swoją postać na 80 lvl :
_________________ Wiesz, że 99,9% ludzi cierpi na chorobę, której objawem jest czytanie postów na forum trzymając rękę na myszce? Nie ściągaj ręki, teraz jest już za późno. Wiem, że Ty też na to cierpisz
Tak wiem siłe zaniedbałem... Ale mam nadzieję, że nadrobie to ;] A powiedz licytujesz dużo rzeczy na aukcji? ;p
_________________ Wiesz, że 99,9% ludzi cierpi na chorobę, której objawem jest czytanie postów na forum trzymając rękę na myszce? Nie ściągaj ręki, teraz jest już za późno. Wiem, że Ty też na to cierpisz
Ja kupuje zawsze na aukcji i później trochę drożej na rynku sprzedaje ;] Idealny zysk w czystej postaci ;p
Może ktoś z Was też w to gra?
Tak wiem o kamilsoonie ;p Dużo razem pisaliśmy o gladiatusie ;]
Dziś wbiłem 81 lvl... Kupujesz rubiny? ;]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum