Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Gra w: SH1 HD, SHC HD, SH2
Wysłany: 14 Listopad 09, 18:11
Ja w google wpisałem "Stronghold Crusader" i jako pierwszy z wyników zauważyłem "Oficjalna polska strona gier z serii Stronghold!". Pogrzebałem troche i znalazłem "Nowe Forum" (nie celowo).
Ps: Jak ktoś nierozumnie jednej litery niech nie czyta posta!
O oficjalnej stronie wiedziałem chyba już 3 lata (góra) temu. A opr forum? Około 2 tygodnie zed założeniem konta, bo chciałem się wymienić swoim doświadczeniem i znaleźć ludzi do gry multiplayer, a teaz nie mam czasu. Skapnąłem się o tym że tu jest forum od około 2 tygodnie przed założeniem konta.
Ja wpisałem w Google "strona o twierdzy" i znalazłem stronę. Dużo czytałem, później także forum(na starym forum nie byłem zarejestrowany). Potem przez jakiś czas nie grałem, a jak spojrzałem na stronghold.gry-online.pl ponownie, nowe forum istniało już od.... chyba kilku miesięcy. Zarejestrowałem się, trochę pisałem, ale parę miesięcy późnej znowu przerwałem grę. W końcu znowu zacząłem odwiedzać forum i już pisałem więcej.
Gra w: różne takie...
Wiek: 28 Posty: 505 Skąd: I tak nie trafisz... Medale: Brak
Wysłany: 14 Listopad 09, 21:06
Ja przypadkowo na stare forum wszedłem, nawet nie pamiętam, co było tego przyczyną. Uznałem, że to może być jedno z for, na których jestem z miesiąc a potem je opuszczam, ale cóż... Zostałem na dłużej. A potem zrobiono nowe forum, więc się zarejestrowałem.
_________________ „-Ja was uczę nadczłowieka. Człowiek jest czemś, co pokonane być powinne. Cóżeście uczynili, aby go pokonać? Wszystkie istoty stworzyły coś ponad siebie; chcecie być odpływem tej wielkiej fali i raczej do zwierzęcia wrócić, niźli człowieka pokonać? […] Patrzcie, ja wam wskazuję nadczłowieka! […] Gdzież jest ten piorun, który by was liznął swym językiem? Gdzież jest ten obłęd, który by wam zaszczepić należało? Patrzcie, ja was uczę nadczłowieka. On jest tym piorunem, on jest tym obłędem!”
_________________ Przesyłam Ci ziarno gorczycy, abyś mógł posmakować i zaakceptować gorycz mego zwycięstwa - Aleksander Macedoński w liście do Dariusza III.
Ja wpisałem na Google "Kody do gry Stronghold Crusader" I jako pierwszy wynik Pokazało oficjalną stronę gier z serii Stronghold! Wszedłem tam i się zarejestrowałem na starym forum. Posiedziałem na nim tydzień i zostałem zbanowany:). Potem się zarejestrowałem na nowym forum:P
_________________ Przesyłam Ci ziarno gorczycy, abyś mógł posmakować i zaakceptować gorycz mego zwycięstwa - Aleksander Macedoński w liście do Dariusza III.
Ja ze 2 lata temu wpisałem stronghold crusader poradnik i mi wyszło stare forum 1.05 roku sobie czytałem a potem się zarejestrowałem jako sir stronghold.
Potem forum zamknęli a teraz jestem tu jako Tusilos.
_________________ One more block...
One more block...
One more block...
One more block...
Ja odkryłem forum, jak szukałem w "google.pl" kodów do gry Stronghold...
_________________ Wiesz, że 99,9% ludzi cierpi na chorobę, której objawem jest czytanie postów na forum trzymając rękę na myszce? Nie ściągaj ręki, teraz jest już za późno. Wiem, że Ty też na to cierpisz
Moja przygoda z forum zaczęła się kilka lat temu, kiedy na stałe podłączyłem się do internetu. Stronghold Crusader zrobił na mnie ogromne wrażenie i postanowiłem sprawdzić w sieci czy może inni ludzie też w to grają. Tak trafiłem na boarda [ stareee, ale świetne forum ] Panowała tam taka miła i przyjazna atmosfera, że postanowiłem tam zostać i popisać. Potem nastąpił okres wielkiej smuty kiedy okazało się, że forum zostanie skasowane. [ Problem z płatnościami ] Następnie przewijałem się po następcach starego boarda i tak jestem dzisiaj tutaj.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum