Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Wysłany: 3 Wrzesień 11, 10:41 Mój własny mod do Crusadera
Witam. Pracuję nad modem dzięki któremu będzie można zagrac z bad_arabem, bad_soldierem i good_soldierem. Mod nie doda tych postaci do gry a zamieni je na te podstawowe. Mod jest w pełni gotowy więc piszcie w temacie a go udostępnie.
_________________ Przesyłam Ci ziarno gorczycy, abyś mógł posmakować i zaakceptować gorycz mego zwycięstwa - Aleksander Macedoński w liście do Dariusza III.
Dobra to dac link do moda? Według mnie gra się z nimi przyjemnie.
_________________ Przesyłam Ci ziarno gorczycy, abyś mógł posmakować i zaakceptować gorycz mego zwycięstwa - Aleksander Macedoński w liście do Dariusza III.
Ich mowę oraz ich nazwy. Zmienione są też różnego rodzaju napisy w grze. Na razie robię mod na wersji polskiej, ale jak pożyczę od kolegi wersję po angielsku to zacznę majstrowac.
Przydałoby się, żeby budowali zamki trudniejsze do zdobycia
_________________ Wiesz, że 99,9% ludzi cierpi na chorobę, której objawem jest czytanie postów na forum trzymając rękę na myszce? Nie ściągaj ręki, teraz jest już za późno. Wiem, że Ty też na to cierpisz
STRONGer: Jest dwóch kalifów ponieważ jeden z nich to bad_arab; 4 nowych przeciwników, ponieważ tylko tyle było ukrytych w plikach gry; Jest dla nich Dubbing.
jankes1124: Pracuję nad tym.
PS: "Drugi Kalif" ma inny dubbing, jednostki ( jednostki Nizara ) i teraz właśnie pracuje nad jego zamkami.
PS2: Na wszelkie pytania będę odpowiadał na bieżąco.
Edit: Dodałem ankietę do tematu. jeśli będzie ponad 10 głosów na "Tak" to wstawię link do moda, ponieważ nie wiem jeszcze czy chcecie go przetestowac i czy wypali. Niestety jest on jeszcze w fazie produkcji ( mod a nie link ).
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum