|
StrongholdNet - forum graczy Stronghold Największe polskie forum o grach z serii Stronghold. |
 |
Kosz - Konkurs na mapę
Threeth - 6 Maj 10, 18:38
Ja jestem za przedłużeniem.
jedikarix - 6 Maj 10, 21:59
Potwierdzam moje uczestnictwo, ale jestem przeciwny przedłużaniu i tak długiego terminu.
Hunter - 7 Maj 10, 12:41
Potwierdzam. Sprężajcie się panowie.
olowek - 7 Maj 10, 18:16
I jak?? Zdążycie dokończyć mapy do jutra? Jeśli nie, mogę przedłużyć czas do niedzieli
Threeth - 7 Maj 10, 19:04
Ja się raczej nie wyrobie.
ponceriusz - 7 Maj 10, 20:03
Ja Z PEWNOŚCIĄ jutro nie będę miał skończonej mapy. Jeśli już tak bardzo nikt nie chce (oprócz Threetha) przedłużać terminu, to mogę oczywiście mapy nie pokazywać. A tego chyba nie chcecie.
Ja mimo rozpoczęcia pracy jak tylko było można, mapy nie mam skończonej. Podjąłem się ciężkiej misji, bowiem zdradzę, że mam duże warunki zwycięstwa w mojej mapie. Jeszcze raz proszę o przedłużenie terminu, chociaż do poniedziałku (niedziela raczej nic mi nie da, ponieważ raczej w ten dzień nie gram).
jedikarix - 7 Maj 10, 20:26
Dobra, jakoś wytrzymam ten dzień dłużej, czy dwa
olowek - 8 Maj 10, 06:32
Dobrze. Przedłużam prace do wtorku.
[ Dodano: 10 Maj 10, 18:26 ]
Proponuję aby wszyscy wystawili prace w godzinach od 17.00 do 18.00, później przez 3 dni będą one oceniane, następnie zostanie policzona średnia ocen każdej mapy.
Została jeszcze sprawa nagrody. Na pewno będzie ranga (MapMaker), może jeszcze coś zaproponuje Administrator
Odyn - 10 Maj 10, 20:20
No i co z konkursem? Wtorek za 2 godziny dobiegnie końca, a ja nie widzę żadnych prac...
Proponuję stworzyć temat tylko do zgłaszania prac (albo wykorzystać ten, w którym znajduje się ogłoszenie konkursu), bo tutaj już jest straszne zamieszanie.
Kokoju - 10 Maj 10, 20:49
Odyn napisał/a: | Wtorek za 2 godziny dobiegnie końca |
Ekhem... Dzisiaj mamy poniedziałek, 22:28. Za dwie godziny wtorek dopiero się zacznie
olowek - 11 Maj 10, 05:23
Odyn, jest już temat do wystawiania prac http://strongholdnet.gry-...opic.php?t=1390
ponceriusz - 11 Maj 10, 13:40
Ja proszę, aby nie było ograniczenia czasowego "od", bo mapę mogę trochę wcześniej wstawić. Najwyżej zrób ograniczenie "do", choć ja proponuję trochę później niż napisałeś. Lepiej od teraz do 20:00 . Albo jeszcze później, choć nie wiem czy to jest konieczne.
PS Może Odyn jak to pisał, to był na drugim końcu świata, czy coś.
jedikarix - 11 Maj 10, 14:29
Mam pytanie, na które być może pojawiła się wcześniej odpowiedź, ale nie mogłem nic znaleźć: W jakiej formie należy wysyłać pracę? W sensie, że na jaką stronkę to wrzucić, czy to trzeba spakować, co ma być dołączone do mapy itd.
olowek - 11 Maj 10, 15:42
Mapa ma być spakowana w folder zip lub w winrara. Najlepiej na speedyshare,. Prace wystaiwamy w dziale Turnieje i konkursy
[ Dodano: 11 Maj 10, 14:44 ]
Do końca dnia mają być wystawione wszytskie mapy. Jutro, w czwartek, piątek i sobotę bedą oceniane
Odyn - 11 Maj 10, 16:31
Kokoju napisał/a: | Odyn napisał/a: | Wtorek za 2 godziny dobiegnie końca |
Ekhem... Dzisiaj mamy poniedziałek, 22:28. Za dwie godziny wtorek dopiero się zacznie |
Ups... Zmęczony byłem i stąd moja pomyłka
|
|