|
StrongholdNet - forum graczy Stronghold Największe polskie forum o grach z serii Stronghold. |
 |
Edytor map - Moje mapy
Hunter - 6 Maj 11, 19:28
Oceniałem ten screen, nie gotową mapę ;p
lordmich - 6 Maj 11, 19:44
To teraz możesz ocenić gotową
Hunter - 7 Maj 11, 13:22
Jeśli znajdę czas, ocenię. Teraz jednak muszę zająć się moją mapą do kampanii Teamu. Ty też możesz zajrzeć do naszego tematu .
lordmich - 9 Maj 11, 20:02
Kilka dni temu rozpocząłem nową pracę. Pierwsza moja mapa związana z serią "Władca Pierścieni" .
MORANNON- Czarna Brama Mordoru
Minimapa (mapa jest niedokończona na razie ):
Tym razem będziemy mogli wcielić się w Orków z Mordoru, a naszym zadaniem będzie pokonanie wojsk Gondoru i Rohanu oraz zabicie władców- Aragorna i Eomera.
Fabuła jest odwrócona, ale mam nadzieję, że się Wam spodoba. Za jakieś 2 tygodnie powinna być gotowa. A poniżej kilka screenów.
1. Jeden z tzw. Zębów Mordoru
2. Brama
3. Kopce, na których będą ustawione wojska wroga
W krajobrazie nie przewiduję większych zmian, ma być pusty i taki będzie.
Mam nadzieję, że się Wam podoba, proszę, piszcie co myślicie, jakieś porady mile widziane
Dzięki i pozdrawiam
Lowcakur - 9 Maj 11, 20:08
Ja w Kly Morgulu wstawilbym twierdze(czyli najwieksza siedzibe mieszkalna).
A brama troche zbyt filmowa, prawdziwa byla skierowana na polnoc.
lordmich - 9 Maj 11, 20:11
Chciałem odwzorować właśnie Bramę z filmu, wzorowałem się na makiecie i kadrach z filmu i dlatego
bartek9007 - 9 Maj 11, 20:11
Fajnie się to prezentuje, chociaż prawda - Morannon był skierowany na północ - ale wystarczy kamerę obrócić i już masz północ. Widziałeś Czraną bramę z paczki LOTR?
lordmich - 10 Maj 11, 13:57
Oj tam, oj tam z kierunkami to chyba nie jest aż tak ważne, mało kto zwraca na to uwagę raczej.
A Czarną Bramę z paczki LOTR widziałem i nie podobało mi się użycie siedzib jako wież, dlatego tu użyłem baszt, bo lepiej mi pasowały wizualnie.
Lowcakur - 10 Maj 11, 14:51
Ale ogolnie brama wyglada na latwa do zdobycia, a prawdziwa taka nei byla. Samym wygladem przerazala wrogow Saurona. D:
lordmich - 10 Maj 11, 15:06
To będzie bitwa, a nie oblężenie ...
Hunter - 11 Maj 11, 20:17
Hmm, a jak ta brama się otwiera? Nad taką mapą pracował chyba olowek, ale nie wiem, czy ją wystawił. Twoja mapka prezentuje się nieźle, możesz zrobić też jakieś bagienka i pożarki.
lordmich - 12 Maj 11, 17:56
Rozsuwa się na pół xD
A tak poważnie, to na środku są dwie bramy, widać fragmenty krat. Owszem, olowek pracował nad Morannonem, ale chyba nie wystawił. Nawet jest screen w jego galerii http://stronghold.gry-onl...id=screenarnafe . Szkoda, że nie wystawił, bo zapowiadało się super, przynajmniej ze screen'u, a znając jego talent, na pewno by tak było ;]
|
|