|
StrongholdNet - forum graczy Stronghold Największe polskie forum o grach z serii Stronghold. |
 |
Stronghold Kingdoms - Polski Serwer
Lord Smerf - 6 Kwiecień 13, 17:42
Zapraszamy do Gdańska, mamy tam już grupę zorganizowaną wcześniej na innych serwerach.
123mamut - 6 Kwiecień 13, 18:12
Jest jakiś licznik graczy na serwerze?
Lord Smerf - 6 Kwiecień 13, 18:27
Najłatwiej sprawdzić w rankingach, obecnie jest ponad 4000 graczy.
Czes - 7 Kwiecień 13, 00:48
Lord Smerf napisał/a: | Zapraszamy do Gdańska, mamy tam już grupę zorganizowaną wcześniej na innych serwerach. |
Trochę późno ta informacja ;/. Udało mi się ugruntować pozycję w gminie w Krakowie. A ilu was tam jest?
Lord Smerf - 7 Kwiecień 13, 10:27
Dwie pełne frakcje przeniesione praktycznie w całości z W7 oraz kilku ludzi, którzy się w nich wtedy nie mieścili, no i budujemy stosunki z innymi w okolicy.
Saviola - 7 Kwiecień 13, 12:43
Heh, ja w Warszawie siedzę.
Micholon - 8 Kwiecień 13, 14:57
Wie ktoś gdzie jest jakaś większa grupa ludzi z naszego forum na serwerze polskim?
Siwy - 8 Kwiecień 13, 17:14
Micholon, litości. Kilka postów nad Twoim jest o tym powiedziane.
Kupiec Hrupkuw - 8 Kwiecień 13, 19:01
Osiedlił się ktoś w północnej Wielkopolsce?
Micholon - 8 Kwiecień 13, 20:17
Ja się tam osiedlę.
King_Sobieski - 10 Kwiecień 13, 03:21
Lord Smerf tutaj słusznie zauważył, że nasza ekipa z Knights of the White Eagle i Knights of the White Eagle 2 z w7- może nie w całości ale prawie, osiedliła się w Gdańsku. Dzisiaj uruchomiliśmy naszą pierwszą frakcję (wraz z house) - nazwy nie podaję, bo tymczasowa - można nas szukać po nick'ach, które zarówno Lord Smerf jak i ja mamy takie same w grze jak na tutejszym forum.
Zapraszamy do Gdańska.
Janiuszko - 10 Czerwiec 13, 23:49
Witam, ja w Olsztynie siedzę byłem w KWE przez chwilę, a teraz frakcja Inevitable - brązowy dom. Jak tam idzie walka z Niemcami? Notabene został ktoś jeszcze na W7 i gra aktywnie?
|
|