<WOW> no ja niemoge Szeryf co ty z siebie robisz... Heh, chciałeś tym udowodnić że nie oddałeś walkowera a sam żeś sie tym ośmieszył tak że nie wiem... zawsze czytaj to co chcesz przepisać, nie pokazuj na forum twojej rozmowy z Prescotem bo to wasza sprawa i nikogo na forum to nie obchodzi i wasze spory uzgodnij z nim na osobności a nie przed wszystkimi na forum... I skoro przyznajesz, że Prescot wygrał i jest lepszy, to po co w ogóle zamieszczałeś waszą konwersacje na gg?
Strona jest rodem z ubf-u, których sam kilka na nim adminuje, i wiem, że tylko admin ma możliwość pisania newsów i nie ma tak że ktoś może pisać tylko newsy... Z wiadomego powodu. - Bordinio rambo418 - 31 Sierpień 09, 14:34 Sorry ze sie wtrance ale strona nie jest na ubf tylko na www.webplus.net.pl tu jest taka mozliwosc zeby pisac same newsy po drugie liga bedzie grana przez game ranger'a i dlatego wstawilem link do niego Prescot - 2 Wrzesień 09, 20:25 Widze że turniej jak każdy inny upadł szybciej niż powstał ;/ Kamil - 2 Wrzesień 09, 20:34 Ja w piątek albo w sobote rozegram swój mecz Piotrek - 3 Wrzesień 09, 14:54 Chyba raczej w sobotę ale kamilsoon wygra nie raz z nim grałem Kamil - 5 Wrzesień 09, 16:36 Kamilsoon 1-0 Lord Piotrek http://img93.imageshack.u.../beztytuu21.jpg Prescot - 5 Wrzesień 09, 20:34 Dobra napisz do mnie kamilsoon to zagramy. Kamil - 6 Wrzesień 09, 22:14 Podaj mi swój nr gg Prescot - 7 Wrzesień 09, 21:16 Prescot 1:0 Kamilsoon Więc mam 2 wygrane walki a 3 osoba nie wiem kto to nie dała znaku aktywności.
Hunter - 11 Wrzesień 09, 15:22 Gratuluję zwycięstw i wspaniałych walk. Czekam na następne pojedynki. Prescot - 12 Wrzesień 09, 10:38 Prescot 1:0 Piotrek http://img25.imageshack.us/i/piotrekl.jpg/ Chyba już wygrałem ten turniej. Hunter - 13 Wrzesień 09, 17:16 Brawo, Prescot. Widać że należysz do czołówki. Zaczekamy jeszcze na reszte walk. Jeśli nie dojdzie do nich to mniej więcej za tydzień zakończe turniej. Zachęcam do walki o 2 miejsce. Prescot - 13 Wrzesień 09, 17:53
Nie sądze aby ktoś wykazał jakąś aktywność. Zachęcam jednak do organizowania więcej turniejów. Xeno - 13 Wrzesień 09, 17:55 organizujcie organizujcie,bo Malekith doczekać się nie może |