|
StrongholdNet - forum graczy Stronghold Największe polskie forum o grach z serii Stronghold. |
![](images/print.gif) |
Stronghold Crusader, Warchest i Extreme - Wąż czy Sułtan
MaximusSPQR - 13 Maj 09, 21:54
Zdecydowanie Wąż , szybko się rozbudowuje i przeprowadza szybkie ataki . Sułtan długo sie buduję , tylko , że ma arabskich zbrojnych , ale Wąż szybko by go rozwalił jakby się bili pomiędzy sobą .
Samir - 15 Maj 09, 12:49
Zdecydowanie Wąż. Lepsza obrona (ilosc łuczników), częste ataki na zamek i wypady partyzanckie w kierunku gospodarki wroga .
Pozdrawiam
Piotrek - 15 Maj 09, 12:54
Ten kto napisał, że sułtan jest lepszy to się grubo myli. Wąż ma na zamku dużo łuczników, a w ataku są katapulty. Sułtan nie atakuje machinami oblężniczymi, a nim sułtan raz zaatakuje to wąż już zdąży zrobić 2 ataki
Poprawiłem posta, żeby można go było zrozumieć. Pisz staranniej i zrozumialej.
- Bordinio
Samir - 15 Maj 09, 13:41
Piotrek napisał/a: | ten kto napisał że sułtan jest lepszy to sie grubo myli wąż na zamku dużo łuczników a w ataku są katapulty a sułtan nie atakuje machinami oblężniczymi a nim sułtan raz zaatakuje to wąż jusz zdąży jusz zrobić 2 ataki |
Zgodze się z Tobą jednakże Sułtan ma w swoim asortymencie nieco mocniejsze jednostki piechoty (arabski szablista), więc może stwarzać problemy dla atakującego węża...
Piotrek - 15 Maj 09, 18:02
no tak ale ile on puszcza tych arabskich szablistów nie więcej niż 26
jankes1124 - 15 Maj 09, 20:08
Każdy ma swoje zdanie na ten temat i proszę to uszanować...
Samir - 16 Maj 09, 11:07
Piotrek napisał/a: | no tak ale ile on puszcza tych arabskich szablistów nie więcej niż 26 |
Mam na myśli obronę nie atak .
Piotrek - 16 Maj 09, 12:00
acha chodzi o obrone no to faktycznie bo ja jak kiedyś puściłem 37 assasyny myślałem że go załatwie a tu on jeszcze dorobił i sie obronił
jankes ale powiedz sam że sułtan jest słabszy od węża..... .
jankes1124 - 16 Maj 09, 12:16
Możliwe... Ale ja wolę sułtana nie wiedzieć dlaczego... Tylko trochę te jego poematyczne teksty mi nie pasują... "Wielbłądy są niezmordowane, to zły znak dla Ciebie..."
Piotrek - 23 Sierpień 09, 10:27
jankes1124 napisał/a: | Każdy ma swoje zdanie na ten temat i proszę to uszanować... |
a sory masz racje
Hunter - 24 Sierpień 09, 14:43
Wąż jest lepszy. Przecież przetrzyma ataki kilku szablistów a Sułtan nim sie obejrzy to wojownicy węża będą na jego murze.
Przemas lr - 24 Sierpień 09, 14:51
O lol oczywiście, że Wąż. Sułtan jest najsłabszy
DonKamillo - 24 Sierpień 09, 22:37
Ale Sułtan robi taki nie konwencjonalny zamek... nie sądzisz?
Prescot - 25 Sierpień 09, 10:10
Wydaje mi się że nawet szczur tak często atakuje że mógłby pokonać sułtana który atakuje rzadko i w obronie ma jedynie procarzy, kilku łuczników i flamethrowerów.
DonKamillo - 25 Sierpień 09, 10:21
Ale włócznicy nie dadzą sobie rady ze zbrojnymi... chyba, że łucznicy by się ustawili i strzelali cały czas ale bot chyba jak już ileś ludzi mu zginie odsyła wszystkich...
|
|