|
StrongholdNet - forum graczy Stronghold Największe polskie forum o grach z serii Stronghold. |
|
Castella Polona II - Gra forumowa
DarnokOk - 23 Wrzesień 10, 13:23
Skype ściąga się 2 min a mikrofonu wcale nie musisz mieć bo możesz pisać
Start gry w sobotę? Bo coś tam pisałeś
przemusio - 23 Wrzesień 10, 13:32
darnokok napisał/a: | Start gry w sobotę? Bo coś tam pisałeś |
wojownik123 napisał/a: | Start gry niedługo! |
wojownik123 napisał/a: | Na weekend załatwie se skype'a, to pogadamy |
Na sobotę będzie miał Skype
Fryzjer - 23 Wrzesień 10, 16:03
Nie mogę się doczekać startu gry . Ciekaw jestem, w jaki sposób to wszystko będzie wyglądać w praktyce .
Lord Smerf - 23 Wrzesień 10, 16:20
W takim razie zapisuję się. Mam nadzieję(prawie jestem pewien), że gra odniesie większy sukces niż poprzednie gry forumowe, więc szkoda byłoby to przegapić.
Persil - 23 Wrzesień 10, 16:56
Co do:mógłbym Księstwo Pomorskie pod me władanie dostać?
Fryzjer - 23 Wrzesień 10, 17:00
Przecież Wojownik napisał, że rozdzielanie ziem nastąpi PÓŹNIEJ .
Brakuje jeszcze dwóch osób ;].
Persil - 23 Wrzesień 10, 18:03
Myślałem,że już można sobie wybrać ziemię,niektórzy pisali co by chcieli.A co do dwóch osób,to może zaczekać do jutra/soboty i jak nikt się nie zgłosi to usunąć (o ile można) z mapy dwa terytoria?
przemusio - 23 Wrzesień 10, 19:07
Persil, niestety byłem szybszy. Zobacz na pierwszą stronę
Persil - 23 Wrzesień 10, 20:09
Przemusio,ale ty chciałeś Pomorze Gdańskie a ja chcę Księstwo Pomorskie.
przemusio - 23 Wrzesień 10, 20:34
Hmm... A tak, przepraszam - mój błąd
Fryzjer - 23 Wrzesień 10, 21:10
Poczekajcie, chłopaki z tym rozdzielaniem . Na pewno każdy dostanie to, co będzie chciał.
Także uważam, że w sobotę powinny zostać zakończone zapisy, a pozostałe dwa tereny nie usuwać, tylko uznać za neutralne (może ktoś dołączy w trakcie gry? albo będą prowadzone walki/rozbiory tychże obszarów pomiędzy pozostałe państwa?). Ale to Wojownik podejmie decyzję.
No to teraz cierpliwie oczekujemy na start i ja w tej chwili przestaję spamować do czasu rozpoczęcia się gry .
Hunter - 24 Wrzesień 10, 13:38
Wysłałem pw do Odyna. Mam nadzieję, że jak najszybciej dostaniemy kącik Wtedy wszystko napiszę, a jutro, jak wszystko dobrze pójdzie, zaczniemy pierwszą turę.
adriannn - 24 Wrzesień 10, 18:22
Czekam z niecierpliwością Mam nadzieje że będą tytuły, religie itp.
DarnokOk - 25 Wrzesień 10, 09:58
Persil napisał/a: | i jak nikt się nie zgłosi to usunąć (o ile można) z mapy dwa terytoria? |
Fryzjer napisał/a: | a pozostałe dwa tereny nie usuwać, tylko uznać za neutralne (może ktoś dołączy w trakcie gry? albo będą prowadzone walki/rozbiory tychże obszarów pomiędzy pozostałe państwa?). |
Zostawić te dwa tereny jako wioski AI Będą nas mogły atakować tak jak te w kingdomsie ALe to już od Wojownika zależy
Warlike - 25 Wrzesień 10, 10:22
Dopisuję się . Kacper nie będzie przecież sam grał ze starej gwardii TWC .
|
|