|
StrongholdNet - forum graczy Stronghold Największe polskie forum o grach z serii Stronghold. |
|
Offtopic - Co byście chcieli dostać pod choinkę?
DarnokOk - 13 Grudzień 10, 14:11
Ja na mikołaja dostałem telewizor do pokoju (32 cale, Full HD, Taki mini hardcore [małe jest piękne, i na myśl przychodzi reklama "Duplo Kinder' ])
A na święta to pewnie jakieś dwie dychy do ręki No wiem że się niszczą święta, poproszę rodziców o kupno jakiejś gry
\początek offtopu [nie usuwać pliz]
Lowcakur napisał/a: | Call of Duty (pełna wersja) xDDD |
Black Ops? Ja ci radze Modern Warfare 2 (jest fajniejsza bo ma oprócz kampanii głównej 23 misje dodatkowe (po 5 w każdej z czterech "klas" tj. Alfa (nie jestem pewnien co do nazwy alfa), Bravo, Charlie, Delta, i ostatnia Gamma zawiera 3 [hardcore misje oczywiście])
W black Ops za to oprócz Kampanii ma 2 misje zombie tj. Przetrwaj jak najdłużej (noi 1 retro od góry) a DLC daje ci tylko 4 nowe mapy więc Treyarch (Modern Warfare 2 robiło Infinity Ward) się nie postarał
A jeżeli 1 to się nie znam bo nie grałem ale słyszałem że lepsza jest 2 (w 2 grałem)
\koniec offtopu
Lowcakur - 13 Grudzień 10, 14:38
Lowcakur napisał/a: | Call of Duty (pełna wersja) xDDD |
Stary, zle zacytowales, to Piotrek chcial CoD, sorry za offtop, ale takie zboczenie zawodowe.
Piotrek - 13 Grudzień 10, 15:13
DDarnokOk, - single mnie nie interesuje multi tylko.
PS. gra ktos cod 1 w necie?
Hunter - 15 Grudzień 10, 07:46
Ja dostałem co chciałem, mianowicie Devil May Cry 4 PC. I jest git
Threeth - 15 Grudzień 10, 11:41
Ja bym chciał grę Gran Turismo 4.
Erek - 15 Grudzień 10, 14:24
Ja chciałbym dostać (albo dostanę) pod choinkę Klocki Lego i grę Lego Harry Potter. (to będą "Legowe" święta )
Aragorn - 8 Kwiecień 11, 15:52
Ja dostałem zestaw garów (czy co to tam jest) do gotowania na parze, a wymarzone glany musiałem sobie dokupić po świętach.
|
|