|
StrongholdNet - forum graczy Stronghold Największe polskie forum o grach z serii Stronghold. |
|
O forum - Propozycje zmian i poprawek na forum
Odyn - 11 Kwiecień 12, 20:11
Problem w tym, że do tak archaicznego kodu nie da się zrobić selektora. Nie ma żadnych klas, ani unikatowych atrybutów. Sprawdziłem też pliki szablonu i o dziwo to co jest w nich nie pokrywa się z kodem wynikowym Na razie nie wiem gdzie dokładnie dzieje się magia... Później jeszcze spróbuję. Dzisiaj już nie mam na to czasu.
Tay - 11 Kwiecień 12, 20:21
To może rozważyć przejście na najnowsze phpbb? W sumie dużo roboty z bazą pewnie by było + przygotowanie szablonu...
[ Dodano: 4 Maj 12, 14:56 ]
zauważyłem, że suwak przewjania jest chyba nieco zmodyfikowany - może by przywrócić domyślny, bo ten jest słabo widoczny?
Maciek - 20 Wrzesień 12, 15:47
Proponuję wywalić dział "Team stronghold.gry-online" w edytorze. Jego uczestnicy raczej o nim zapomnieli, i ogólnie moim zdaniem jest zbędny.
DarnokOk - 10 Marzec 21, 21:54
A dział dla Stronghold Warlords będzie? Póki forum jeszcze stoi, to dobrze gdyby był.
Nie mam nic do napisania tam, ale może inne osoby jakoś się wypowiedzą.
Tay - 17 Marzec 21, 23:17
Dobry pomysł, popieram Darnok(Ok)a
Al Ganonim - 30 Listopad 21, 23:46
Maciek napisał/a: | Proponuję wywalić dział "Team stronghold.gry-online" w edytorze. Jego uczestnicy raczej o nim zapomnieli, i ogólnie moim zdaniem jest zbędny. |
Chyba żartujesz. Toczą się tam tak ważne debaty, że dopiero teraz miałem czas tu odpisać. Nie można usunąć tego działu.
|
|