|
StrongholdNet - forum graczy Stronghold Największe polskie forum o grach z serii Stronghold. |
|
Crusader, Warchest i Extreme Multiplayer - Nowy klan - Wakacyjni Rozbójnicy
DonKamillo - 2 Sierpień 09, 21:42
Tylko jaki jest sens takiego "wakacyjnego" klanu? Tzn. jaki cel?
jankes1124 - 3 Sierpień 09, 10:50
Klan funkcjonuje we wakacje i tylko wtedy... Po wakacjach klan zostaje rozwiązany... Może z braku czasu na gre? Nie wiem.
Lord Smerf - 3 Sierpień 09, 10:52
Nie, z tego co się zorientowałem chyba grają tylko w wakacje, a potem jedynie zawieszają działalność. Trochę bez sensu, w wakacje często trudno znaleźć wspólny termin do gry.
Gall Anonim - 3 Sierpień 09, 16:01
Po prostu jesteśmy(będziemy) aktywni w większej mierze w okresie wakacyjnym. W roku szkolnym różnie bywa nie zawsze znajdziemy czas. Obowiązki mamy większe. Co nie oznacza, że od czasu do czasu nie będziemy grać.
[ Dodano: 3 Sierpień 09, 17:05 ]
DonKamillo napisał/a: | Tylko jaki jest sens takiego "wakacyjnego" klanu? Tzn. jaki cel? |
Dobra zabawa z Cruskiem
[ Dodano: 3 Sierpień 09, 17:21 ]
Prescot napisał/a: | Cytat: | Na razie strona odpowiada naszym umiejętnością gry Wszystko w swoim czasie |
Skoro ta strona odpowiada waszym umiejętnościom to wole nie wiedzieć na jak niskim poziomie one są.. |
Zawsze bierzesz wszystko dosłownie??
Może faktycznie nie próbój się dowiadywać na jakims poziomie są nasze umiejętności bo jeszcze przypadkiem przegrasz albo zwycięstwo przyjdzie z problemami i co wtedy ?
turgon - 3 Sierpień 09, 20:06
Prescot napisał/a: | Cytat: | Na razie strona odpowiada naszym umiejętnością gry Wszystko w swoim czasie |
Skoro ta strona odpowiada waszym umiejętnościom to wole nie wiedzieć na jak niskim poziomie one są.. |
Cóż popisałeś się Tylko jakoś twoje "pojazdy" nie robią na mnie wrażenia
HolyKing - 4 Sierpień 09, 12:47
a ja uważam że obydwoje nie na temat piszecie, krytyka może być, ale np. aod nie miało strony a kto by ich z polski nawalił? 2-3 osoby? lutel? ja? kamillo? masosz/ i kto jeszcze? a strony nie mieli. strona jest nieważna, a najlepiej jak się kłócicie zagrać 2v2/1v1 i wtedy juz ok.
turgon - 9 Sierpień 09, 10:07
Holyking ma rację Tak to bd najlepiej rozwiązać )
W każdym razie ja 12 sierpnia wyjeżdżam na wakacje i podania proszę pisać na GG do Kielcika (jest w dziale członkowie) )
jankes1124 - 9 Sierpień 09, 16:08
No tak, liczą się umiejętności... Co z tego, że strona będzie piękna, idealna, jak nie bedzie miał kto grać?
turgon - 12 Sierpień 09, 11:16
Jestem jeszcze do niedzieli Lepiej pisać na GG
Prescot - 12 Sierpień 09, 16:13
Cytat: | Zawsze bierzesz wszystko dosłownie??
Może faktycznie nie próbój się dowiadywać na jakims poziomie są nasze umiejętności bo jeszcze przypadkiem przegrasz albo zwycięstwo przyjdzie z problemami i co wtedy ? |
To nie ja napisałem że wasza strona dorównuje waszemu poziomowi gry, stwierdziłem tylko fakty, więc nie próbuj udawać mądrego i na mnie jeździć za twoją pomyłkę. Zapraszam 1vs1 jeśli chcesz, może nie grałem pare miesięcy ale sądze że bym dał radę.
Cytat: |
Cóż popisałeś się Tylko jakoś twoje "pojazdy" nie robią na mnie wrażenia |
j.w
|
|