StrongholdNet - forum graczy Stronghold
Największe polskie forum o grach z serii Stronghold.

Gry i rozrywka - Zielone Imperium

All Filippo - 4 Lipiec 09, 13:28

Cytat:
Punktacja : 1,365

Trochę się zmieniła. :D
Narazie pomidorki sadzę i próbuję uzbierac na wyrwanie chwastów. :)

Szeryf99 - 4 Lipiec 09, 15:07

E Kokoju nie masz racjii staw kupuje się za 25 monet a nie 25 punktów czy też kt.
A i za 1000 główek kapusty dostaniesz 25 punktów do punktacjii łącznej i 20 krasnotalarów.

Kokoju - 4 Lipiec 09, 17:37

Marori napisał/a:
porażka

Przemas lr napisał/a:
Nudna jest.

A może jakiś uzasadnienia? Bo z tego co mi wiadomo, posty typu "Dno!" albo "Super" uchodzą za spam.

szeryf99, a jak zdoywa się monety?

Nice Friend - 4 Lipiec 09, 17:39

Kokoju napisał/a:
jak zdoywa się monety?

Chyba trzeba mieć konto Premium

Ja jestem diler pomidorów mam 2 klientów i czekam na sałate i pomidory.

Szeryf99 - 4 Lipiec 09, 19:48

Niekoniecznie. Albo kupisz konto premium albo kupisz monety na targu za jedną jakieś 700.00 kt. E zarejestruj się ktoś na 2 serwie mój nick to captain1999 a mój ogród to stronghold.
Marori - 4 Lipiec 09, 22:22

Dlaczego Porażka? Bo jest nudna i dla dzieci.
Kokoju - 4 Lipiec 09, 22:47

Dlaczego jak krasnale, to dla dzieci? Że ogrody, to dla dzieci? Ja się wciągnąłem. Tam nie ma baśniowych zameczków z lalkami barbie - księżniczkami, pluszowym misiem itp. To po prostu chodzenie skrzatami i sadzenie roślin. A jeśli powiesz, że sadzenie roślin jest dla dzieci, to cię wyśmieje, bo właściwie gdyby nie sadzenie roślin już dawno cywilizacja by umarła i nie doczekała się takich rzeczy jak narodziny Jezusa (jeśli takowe były). WIęc spytam cię: jakie rzeczy tu są k..wa dla dzieci? TO już ósma rzecz, która dla niewprowadzonych jest "dla dzieci". Przecież:
-Skrzaty. Zobacz, w ilu grach one są.
-Roślinność. Wyjaśniłem już.
A nudna? Czemu. Znacznie lepsza od chodzeniem obrazkami z gier typu BiteFight, BattleKnight, Tanoth itp. itd. I jakoś bardziej mi przypadła do gustu niż chodzenie kwadratogłowymi, prostokątno rękimi postaciami z Metina.

Marori - 4 Lipiec 09, 23:28

Dalej jestem tego samego zdania :) .

Nazywając mnie n00bem szkodzisz tylko sobie ^ ^. Jaka frajda z tego, że posadzę sobie drzewka... No tak dzieci w twoim wieku takie gry kochają :) .

Kokoju - 4 Lipiec 09, 23:46

Ponieważ:
-To nie jest "Niekończące się sadzanie drzewek", tylko:
a) Ekonomiczne rozwijanie ogrodu poprzez handel zasobami z innymi graczami.
b) Myślenie ekonomiczne (Na co forse zarobioną wydac. )
c) Symulacja seryjnego ogrodu (Każda roślina rozwija się we własnym tempie, oczywiście trochę szybciej od tych w realu, bo czekanie miesiecy, by urosły ziemniaky to przesada).
Poza tym tam jest wiele opcji, typu:
-Sadzenie wielu roślin
-Handel
-Kupowanie własnych samochodów.
-Kupowanie różnych dupereli typu Skrzaty Ogrodowe czy Staw

Marori napisał/a:
Jaka frajda z tego, że posadzę sobie drzewka

Jaka frajda z tego, że:
-Pogram w twierdzę.
-Pogram w piłkę
-Pogram w Fifę
-Pogram w Heroesa
-Obejrzę serial
-Obejrzę teleturniej
-Obejrzę film
-Pooglądam coś na Youtubie.

Równie tyle z twego wyniesiesz. Ale cóż, 17-toletnie n00by tego nie zrozumieją, że aby ocenić grę, trzeba w nią zagrać, bo to tak, jakbym powiedział o Fifie "Jaka frajda z tego, że pokopię sobie piłkę"

Marori - 5 Lipiec 09, 00:33

Nie będziesz mnie wyzywać od n00bów. Płaczesz bo ktoś krytykuje najlepszą grę na świecie.
Kokoju - 5 Lipiec 09, 00:39

Heh, łatwo ciebie sprowokować. Radziłbym ci nauczyć się powstrzymywać złość.
Cytat:
Płaczesz bo ktoś krytykuje najlepszą grę na świecie.

Gra jest fajna, ale najlepsza to przesada. Nigdy jej nie wychwalałem ponad wszystkie.
Może trochę przesadziłem, ale i tak niektóre twoje odpowiedzi są po prostu... debilne.

Nice Friend - 5 Lipiec 09, 08:58

Marori, i Kokoju, uspokujcie się,bo wawrny się posypiął ale jak Kokoju, zaznaczył ta gra nie jest dla dzieci i ma racje 6 letnie dziecko nawet by nie wiedziało o co chodzi.DOBRA KŁÓTNIA ZAKOŃCZONA I TEMAT KŁÓTNI TEŻ.
Kto gra na serwerze 8?Proponuje się tam zarejestrowac.Jakby co to mój nick:nice frend a ogród Ptakowice :)

Awansowałem na Obieracza Cebuli :D .Co teraz mam z krasnotolarami robić,chwastów w ogrodzie nie mam żadnych.

All Filippo - 5 Lipiec 09, 20:20

W roślinki ja zainwestowałem jak usunałem wszystkie chwasty. :P
Szeryf99 - 5 Lipiec 09, 20:41

Kasuj teraz kamienie chyba w kamieniu u góry po lewej stronie jest skarb.

A jak chcesz upominek to dołącz się na 2 serwer.

Nice Friend - 5 Lipiec 09, 20:49

To bede musiał nową postać robić?

PS A i tak upominek po 7 dniach znika...