|
StrongholdNet - forum graczy Stronghold Największe polskie forum o grach z serii Stronghold. |
 |
Edytor map - Kampania m. - rozpiska
Hunter - 22 Sierpień 13, 15:30
Dobrze słyszeć, że żyjecie. Jak kampania będzie dobra (a pewnie będzie ) to pogadamy z Lutelem i zrobimy reklamę na kanale
Kupiec Hrupkuw - 8 Wrzesień 13, 00:42
Zaktualizowałem postępy i pragnę przypomnieć o tym, żeby testerzy zaczęli testować mapy, bo inaczej nie damy rady dopasować odpowiednio inwazji... uchylę też rąbka tajemnicy i pokaże jednego screen'a przedstawiającego misję nr. 3. Oto on: http://postimg.org/image/6m4nuh9g9/
Hunter - 15 Wrzesień 13, 21:24
Coś czuję że ta kampania będzie dobra :3
Siwy - 16 Wrzesień 13, 17:11
Byle czego nie robimy . Ale kiedy się ukaże to wielka niewiadoma xd.
Kupiec Hrupkuw - 10 Grudzień 13, 20:33
Teraz już nie taka wielka niewiadoma, ale Was jeszcze trochę potrzymamy w niewiedzy . Zaktualizowałem postępy kampanii.
Hunter - 16 Grudzień 13, 14:15
+Trailer na StrongholdNecie, pokazane były chyba wszystkie zamki
Kupiec Hrupkuw - 21 Marzec 14, 12:40
Było tam pokazane 6 zamków, z czego jeden już nie występuje w kampanii, bo został wymieniony na inny, więc tylko 5
EDIT: Zrobiłem aktualizacje. Kampania mogła być już gotowa w styczniu, jednak kilka osób się obija i praca idzie bardzo powoli. Właściwie już jest skończona, jednak nudne poprawki zajmują dużo czasu, a są jednak bardzo ważne. Zapraszam do dyskusji i zadawania pytań o ile ktoś takie posiada.
|
|