|
StrongholdNet - forum graczy Stronghold Największe polskie forum o grach z serii Stronghold. |
 |
Oficjalny Turniej StrongholdNet - Komentarze - Turniej Czerwiec 2012
Elmo - 30 Czerwiec 12, 21:33
A ty czego tu zbycholu jeden?
Diego - 30 Czerwiec 12, 21:35
Czemu nie odpisujesz mi w innym temacie ?
Mokele nie zbycholu nie tym tonem gówniarzu...
Elmo - 30 Czerwiec 12, 21:38
Oj zbychol zbychol , co z ciebie wyrośnie .
Zgłoszone za ordynarne wyrażanie się w stosunku do użytkownika : Elmiś.
Nieładnie Zbysiu!
Diego - 30 Czerwiec 12, 21:39
Nie prowokuj mnie...
A co do Maćka to uważasz że to aka (jak ja hahah)
A nie sorka przecież cały x-con to nooby razem wszyscy wzięci...
Techno911 - 30 Czerwiec 12, 21:40
Ja pi#$%^& Elmo coś Ty brał Takiej beki już dawno nie miałem ,nawet podczas rozmów ze Sheverem
Elmo - 30 Czerwiec 12, 21:45
Nic nie muszę brać, to co napisałem to czysta prawda o zbycholu aka diego.
PS. Hrupków- od początku z kamilem próbowaliśmy Ci udowodnić że shever to niedorozwój.
EDIT: Co tam u cb zbychol?
Sry za spam.
Diego - 30 Czerwiec 12, 21:46
Elmo napisał/a: | Nic nie muszę brać, to co napisałem to czysta prawda o zbycholu aka diego. |
tak jakoś nie rozumiem jaki diego ??
DonKamillo - 30 Czerwiec 12, 22:35
Lutel vs Faxid
Po statystykach w miarę wyrównana gra była. Jak to wyglądało? Jakieś komentarze? (może obserwatorów...)
Macku97 - 30 Czerwiec 12, 22:40
Szczerze powiedzawszy caly mecz dominował faxid. Moim zdaniem niepotrzebnie lutel probowal rashowac knightami przez co stracil calą kase. Tak czy inaczej gg Lutel
Lutel - 30 Czerwiec 12, 22:40
Statystyki nie zawsze są sprawiedliwe . Broniłem się po prostu przez cały czas, 5 minut to dla mnie za mało, musiałbym troszkę pograć, żeby szybkość wróciła . Wygoniłem Kupca chyba dwa razy z mojego zamku, a potem miałem problem z wolnymi chłopami. To już źle o mnie świadczy, skoro nie byłem w stanie jednocześnie walczyć i ogarniać popularność .
Diego - 30 Czerwiec 12, 22:42
No właśnie było widać brak dłuższej gry
DonKamillo - 30 Czerwiec 12, 22:55
Brak ogrania i płynności... kwestia kilku gier
Lutel - 30 Czerwiec 12, 23:19
Teraz tak mi się przypomniało, że kiedyś to zupełnie inaczej się grało na 5, czy 10pt. Obecni gracze są zdecydowanie szybsi . Nie wiem DonKamillo, czy pamiętasz moją "taktykę" na 5pt, kiedy robiłem europejskich łuczników . Teraz to by nie przeszło, a wtedy ci łucznicy oraz ruchome tarcze rozwalali każdego .
Z drugiej strony dzisiejsi gracze chyba nie potrafiliby wymyśleć różnych taktyk, cały czas grają na dwóch, trzech schematach. Oczywiście to tylko moja opinia .
DonKamillo - 30 Czerwiec 12, 23:30
Coś tam pamiętam. Grają tak jak jest najskuteczniej Jak grałem z rok temu to też zauważyłem, że teraz gracze są szybsi i bardziej zdecydowani. Każdy wie co chce grać i jest mało improwizacji. Za miesiąc może, wezmę udział to zobaczę jak to wygląda
Kupiec Hrupkuw - 30 Czerwiec 12, 23:52
No tak to dzięki Wam mamy teraz te swoje najskuteczniejsze taktyki, ale sami też sporo wymyśliliśmy. Z Tobą Lutel na 5 pt grałem inaczej niż zwykle, a to prawda, że teraz gracze są bardzo szybcy. Ja np. na 10pt no f only atakuje wroga już po jakoś 15 sekundach i to HA z tarczami + sneak na eko i odnowienie popa. Wychodze na flagach od razu inzynierami, tak z 65 i lucznikow 90, 2 grupy, rozstawiam sie juz katem, a w międzyczasie, dorabiam 25 tarcz. Mam jeszcze wiele innych taktyk, zależnie od tego co wróg zastosuje.
|
|