|
StrongholdNet - forum graczy Stronghold Największe polskie forum o grach z serii Stronghold. |
 |
Edytor map - [kampania] Walka O Tron
Zohan - 21 Marzec 12, 18:07
następne mapki w weekend !
Erek - 22 Marzec 12, 20:42
Zdaję się, że wiem, dlaczego mi mapki Twoje nie chodzą! Jaką masz wersję Twierdzy?
Zohan - 26 Marzec 12, 14:28
V 1.1
Rahnen - 27 Marzec 12, 09:56 Temat postu: Re: Walka O Tron
Zohan napisał/a: |
Zielony - Leśni Ludzie |
Leśni ludzie? Na pustynii? No ja cię proszę Sorry ale ja nie toleruję zbytnio nierealizmu
Erek - 27 Marzec 12, 17:23
Zohan - znalazłem "puszkę Pandory"! Wiesz jak z V 1.2 zrobić V 1.1? Jak mi powiesz, to od razu się biorę za mapki.
Bordinio - 27 Marzec 12, 20:43
http://strongholdnet.gry-...opic.php?t=2289 Wystarczy trochę poszukać. Tym samym zamykam offtop i zapraszam do dalszego komentowania.
Erek - 31 Marzec 12, 10:52
W końcu mogę ocenić twoje mapy.
Misja 1 - Myślę, że jest łatwa, i każdy może ją wygrać, ale to nie problem, bo jak w każdej kampanii, pierwsze misje są najłatwiejsze.
Krajobraz - 9/10
Poziom trudności - 3/10
Grywalność - niech będzie 6/10
Ogółem - 7,5/10, duży plus za świetny krajobraz.
Misja 2 - Tu już było trochę trudniej, chociaż nie wiedziałem jak trzeba zabić króla. W końcu postanowiłem zrekrutować łuczników, którzy go wystrzelili.
Krajobraz - 7,5/10 trochę słabszy od poprzedniej misji, co nie znaczy, że jest zły.
Poziom trudności - 6/10.
Grywalność - 3/10, w pewnym momencie odechciało mi się grać...
Ogółem - 5,5/10 mapka nawet fajna, ale pomysł z tym pokonaniem króla, nie mając drogi do zamku wypadł cieniutko...
Mimo to myślę, że robisz dobre mapki i mam nadzieję, że będziesz jeszcze je wykonywał.
-----------------------------------
To na razie tyle, mam nadzieję, że w tym tygodniu jeszcze ocenię ze dwie mapki.
P.S Na to czekałem! 350 post! Powitajcie nowego Rekruta!
Zohan - 28 Kwiecień 12, 13:09
Zapraszam do oceniania !
Krzyzak - 2 Maj 12, 11:17
kiedy następne mapy?
Zohan - 19 Maj 12, 07:19
Są tylko czasu na wstawianie nie mam i modyfikowanie błędów. W poniedziałek powinny być 4 misje
|
|