|
StrongholdNet - forum graczy Stronghold Największe polskie forum o grach z serii Stronghold. |
 |
Edytor map - [mapa] Chocim
lordmich - 10 Maj 11, 20:00
Dzięki wielkie za ocenę bartek9007 .
Wiem, z tymi wieżami niestety nie wypaliło, bo chciałem żeby pałkarze wbijali się na bastiony i walczyli z załogą, mogli podejść bliżej do samego zamku i stworzyć jakieś poważniejsze zagrożenie. Ale i tak się chyba fajnie gra (trochę subiektywna ocena ;p ).
Threeth - 10 Maj 11, 20:15
Tay, może dlatego, że tam i tak już jest elita mapmakerska, a i tak nic z tego nie ma?
lordmich - 10 Maj 11, 20:19
Nie czuję się wybitnym mapmakerem, a na forum jestem chyba za krótko i niczym nie zasłużyłem żeby należeć do Teamu.
Threeth, skoro już tu zajrzałeś, to może mógłbyś ocenić ? Z góry dzięki.
Threeth - 10 Maj 11, 20:25
Grałem w mapkę, ale mój stary, przegrzewający się laptop zawiesza się w połowie misji ;/
Hunter - 10 Maj 11, 21:38
lordmich, jesteś wystarczająco dobry, by do nas dołączyć Poza tym, połowa naszych team-owców straciła Sh i duecik ponceriusz-wojo robi teraz tylko kampę Co do mapki ocenię na weekendzik lub jutro.
bartek9007 - 10 Maj 11, 22:13
Gra się bardzo fajnie, na wroga niestety wpływ jest niewielki - może gdybyś usunął znak nad wioską skorzystali by z zaproszenia na wieże - wtedy misja byłaby jednak znacznie trudniejsza do wygrania
|
|