|
StrongholdNet - forum graczy Stronghold Największe polskie forum o grach z serii Stronghold. |
|
Stronghold - Siły Zbrojne [STRONGHOLD]
Artxt123 - 4 Kwiecień 11, 14:40
Rób jak uważasz, według mnie najważniejsze jest, żeby było perfekcyjnie zrobione.
DonKamillo - 4 Kwiecień 11, 14:43
No właśnie mi chodzi o single player pisząc:
-Solucje do wybranych misji kampanii SHC
P.S Jeśli interesujesz się SHC to pograj trochę w multiplayer, powinieneś się wciągnąć. Zobaczysz wtedy, że single player jest po prostu nudny...
Bernkow - 4 Kwiecień 11, 17:58
DonKamillo napisał/a: | No właśnie mi chodzi o single player pisząc:
-Solucje do wybranych misji kampanii SHC
P.S Jeśli interesujesz się SHC to pograj trochę w multiplayer, powinieneś się wciągnąć. Zobaczysz wtedy, że single player jest po prostu nudny... |
Dobrze więc napiszę poradnik co do misji w Stornghold, a co do mp, to spróbuje sobie zagrac, ale rozumiem, iż trzeba przy instalacji zainstalowac SpyArcade , czy GameArcade, albo coś w tym stylu, żeby grac w mp. ?
Lord Smerf - 4 Kwiecień 11, 18:04
Osobiście nigdy nie grałem, ale wiem, że mało kto korzysta z GSA - bardziej popularny jest Gameranger.
Co do poradnika do misji w SHC, to radzę po prostu kontynuować ten wątek: http://strongholdnet.gry-...p?p=26684#26684 . Jak widać, duża część misji jest już opisanych, natomiast pamiętaj o tym, że misje opisujemy po kolei(bez "przeskakiwania" żadnej).
DonKamillo - 4 Kwiecień 11, 18:56
Teraz na GSA nikt nie gra, wszyscy grają na GameRanger. Bardzo prosty do obsługi program.
Bernkow - 5 Kwiecień 11, 16:38
DonKamillo napisał/a: | Teraz na GSA nikt nie gra, wszyscy grają na GameRanger. Bardzo prosty do obsługi program. |
Chyba mam na płycie ten GamerRAngerr, a czy jest coś takiego jak GamerArcade ?
Lordolis - 5 Kwiecień 11, 16:47
tak jest coś takiego
DonKamillo - 5 Kwiecień 11, 16:59
GSA to Game Spy Arcade.
W SHC w tej chwili nikt przez to nie gra bo długo SHC "miało bana" za to, że bodajże któryś z graczy scrackował stronę eventu na GSA...
Instalka GR zajmuje kilkanaście MB więc nie ma problemu.
Wpisz w google game ranger i wszystko po 10 minutach masz zainstalowane na kompie.
Tutaj Attyla oferuje pomoc początkującym w nauce podstaw gry. Ustaw się z nim na partyjkę to Cię wprowadzi...
Kod: | http://strongholdnet.gry-online.pl/viewtopic.php?t=2170 |
Jak będziesz miał jakieś wątpliwości to pytaj na forum albo PM.
Duncan - 5 Kwiecień 11, 17:50
Kiedyś chciałem grać na GSA ale coś mi nie wychodziło wyskakiwały jakieś błędy, zrezygnowałem, ściągnąłem Hamachi - też dobry program ale troszkę więcej pracy .
Polecam Gameranger szybki no i nie ma tam za bardzo nic do nie rozumienia .
DonKamillo - 5 Kwiecień 11, 19:09
To ze względu na to, że GSA łączy się grą jeśli można tak powiedzieć a hamachi robi sieć przez którą łączy komputery dzięki czemu nie ma problemu wtedy gdy ktoś. ma np wewnętrzne IP.
A GR łączy funkcje i GSA poprzez ogólne lobby i robienia sieci (nie wiem dokładnie jak to działa od strony technicznej w GR) jak w hamachi. Efekt taki, że odkąd GR zrobił się popularny w SHC multiplayer zaczęło grać dużo więcej ludzi.
mroczny38 - 17 Lipiec 11, 08:53
Dla początkującego to świetny poradnik zwłaszcza że niektòrym niechce się czytać książeczki.
Rahnen - 21 Lipiec 11, 20:53
To że na tej stronie jest to nie znaczy że odgapił. W instrukcji i poradniku (w pudełku z grą) też to jest i to tam jest główne źródło tych informacji:)
Artxt123 - 21 Lipiec 11, 21:00
STRONGer napisał/a: |
To że na tej stronie jest to nie znaczy że odgapił. W instrukcji i poradniku (w pudełku z grą) też to jest i to tam jest główne źródło tych informacji:) |
No i właśnie oto chodzi, że już jest i nie trzeba tego powtarzać.
TwierdzaBoss - 15 Lipiec 12, 16:18
Bernkow napisał/a: |
Ajj, no widzisz, i znowu ktoś mnie ubigł , ale chyba niech zostanie ten temat, może ktoś szybciej sobie na forum sprawdzi.
ps. A czy są wszystkie rzeczy, tzn, czy są jakieś artykuły o pożywiniu,jak najlepiej się rozwijac itp. ?
Bo jeśli nie to mógłbym zrobic pare takich myślę,że przydatnych tematów. |
ja mam twierdzę antologię więc mogę robić poradniki!proszę o kontakt na pw
|
|