|
StrongholdNet - forum graczy Stronghold Największe polskie forum o grach z serii Stronghold. |
 |
RPG I - Rozdział I - początek
Lord Radek I - 6 Styczeń 09, 16:02
-E tam czary ! Jak pierd***e toporem to się otworzą .
Lan podchodzi do drzwi i uderza je z całej siły .
Kokoju - 6 Styczeń 09, 16:06
Ja bardziej polegam na alchemii (choć teżś i na magii). Z pomocą wiedzy o rozmaitych truciznach mieszam różne ''bzdety'' które znalazłem w podziemiach. Dosięgam i oblewam kwasem dolny nawias, jednak nie mogę dosięgnąć do drugiego. No i przydadzą się jacyś ludzi by mnie podnieśli
Przemas lr - 6 Styczeń 09, 16:10
Lan, może razem w nie uderzymy?
Podchodzi do Lana i się pyta..
Magnatel - 6 Styczeń 09, 16:19
Połączmy nasze siły. Uderzmy wszyscy razem innymi mocami
Przydał by sie Filipo bo nie wiadomo czy sie te drzwi otworzyły xD
Przemas lr - 6 Styczeń 09, 16:22
MOOOOCYYYY PRZYBYWAAAJ (hehe każdy chyba zna ten txt z Himena)
Uderza z całej siły...
Kokoju - 6 Styczeń 09, 16:24
Oj, coś żadko tu bywa All
Ps. Ja nie uderzam w drzwi. Praca fizyczna nie dla czarnoksiężnika
Pps. Przemas, uważaj, bo mod albo admin naciśnie na '':)'' w twoim podpisie i najprawdopodobniej dostaniesz bana, jako pierwsza osoba na forum
Down
Trzymaj się tematu
Przemas lr - 6 Styczeń 09, 16:26
To trudno, odejde to odejde, ale z honorem xD
Czes - 6 Styczeń 09, 16:44
Gdy znowu zapanował chaos Arris opuścił broń. Nieszczególnie miał zamiar uczestniczyć w zbiorowym samobójstwie jakim byłoby wspólne rozbijanie drzwi różnymi metodami. Taka próba zakończy się najprawdopodobniej zranieniami, poparzeniami od ognia i kwasu więc wojownik wbił swój miecz w ziemię, usiadł opierając się o niego i zamknął oczy.
Kokoju - 6 Styczeń 09, 16:54
Lethos także oddalił się od tego chaosu, uklęknął i podniósł liść jakiegoś dziwnego podziemnego drzewa. Powąchał, po czym wrzucił do sakwy uważając, że przyda się po drodze.
Lord Radek I - 6 Styczeń 09, 17:02
Lan nie zważając na nic uderzył w drzwi toporem .[/i]
Kroniki - 6 Styczeń 09, 17:11
Torghen patrząc na towarzyszy, schował swój miecz do pochwy na plecach, znalazł sobie jakieś miejsce w cieniu i usiadł łapiąc się za głowę...
P.S. Nie wiem co to ma być... napisałem moją próbę rozwalenia zamka (pierwsza strona) wszyscy wtedy powinniście poczekać, aż Filip napisze, czy mi się udało, a Wy tworzycie grę bez jakiegokolwiek ładu i składu : /.
Warlike - 6 Styczeń 09, 17:13
Dobra, czy ktoś tutaj zna się na zamkach?...
Krasnolud usiadł na zwalonym pniu drzewa i rzucił znalezionym kamieniem w zamek.
W taki sposób możemy sobie tutaj siedzieć jeszcze tydzień, a drzwi jak stoją, tak będą stać.
Pasuje, żeby MG to wszystko ogarnął...
EDIT: Chodzi właśnie o to, że MG ciągle nie ma...
Kokoju - 6 Styczeń 09, 17:27
Ehhh... dziś Filipa na forum nie ma Więc nie wiem co zrobić
Magnatel - 6 Styczeń 09, 17:57
Poczekajmy do jutra a nie spamujmy
Kokoju - 6 Styczeń 09, 18:04
Kroniki napisał/a: |
P.S. Nie wiem co to ma być... napisałem moją próbę rozwalenia zamka (pierwsza strona) wszyscy wtedy powinniście poczekać, aż Filip napisze, czy mi się udało, a Wy tworzycie grę bez jakiegokolwiek ładu i składu : /. |
chcesz rozwalić duże drewniane drzwi mieczem?
|
|