|
StrongholdNet - forum graczy Stronghold Największe polskie forum o grach z serii Stronghold. |
|
Castella Polona II - Gra forumowa
adriannn - 20 Wrzesień 10, 15:31
Mi się pomysł podoba Chętnie bym zagrałbym w jakieś RPG fantasy. Kokoju - nie denerwuj się W końcu to forum o grze strategicznej dziejącej się w średniowieczu
PS. Jakie będą państwa? Będziemy grali władcami historycznymi czy fikcyjnymi? Jak to będzie się odbywało?
przemusio - 20 Wrzesień 10, 15:58
Kokoju, ja mam nawet mapkę strzeloną do takiego RPG o Plemionach w Europie w I/ II w.
Jak się znajdzie ktoś chętny na grę to wspaniale. Oczywiście jeśli bym to robił to po tym jak Wojownik się wyrobi.
Hunter - 20 Wrzesień 10, 18:08
Szkoda, że się wypisujesz, Lutel. No coż, trzeba sobie powiedzieć trudno.
Adriann, podałem na poprzedniej stronie mapkę, na niej są wypisane państwa. Zerknij tam.
Przemusio, newet niezły pomysł. Ale na razie pmówmy o naszej grze
Jeszcze raz zapraszam do zapisywania się. Czasu jest sporo, zapisy trwają do piątku, jednak nie wiem, czy wtedy wszystkie miejsca nie będą pozajmowane
przemusio - 20 Wrzesień 10, 18:38
wojownik123 napisał/a: | podałam |
Lepiej popraw
wojownik123 napisał/a: | Przemusio, nawet niezły pomysł. Ale na razie pmówmy o naszej grze |
Dzięki. Ty też masz fajny pomysł ;P
Jakieś jednostki będą ? Podasz więcej info ?
adriannn - 20 Wrzesień 10, 18:55
Łeeee... Myślałem że gramy na całej Europie Tak by było chyba lepiej, ale jak uważasz. Twoja gra
Hunter - 21 Wrzesień 10, 07:53
Jednostki oczywiście będą. W piątek wszystko spiszę, o ile dostaniemy kącik.
@down: Poprawiłem
adriannn - 21 Wrzesień 10, 14:33
Dobra, zamawiam Marchię Brandenburską A będą tytuły? Książę, hrabia, król, wielki mistrz...? I to się dzieje w realiach rozbicia dzielnicowego? Czy jak?
Persil - 22 Wrzesień 10, 08:35
Mógłbym też dołączyć do gry?
DarnokOk - 22 Wrzesień 10, 14:03
Zgłaszam się, chciałbym "ziemię krakowską" lubię takie gry w których się piszę staty itp. Sam robię sobie takie gry w realu na kartce i tam pisze np: drewno, żelazo, łuki itd. dopisz mnie pliz
A teraz mały offtopic :
'wojownik123' napisał/a: | jestem jednym z najlepszych (albo najlepszym)
uczniem w klasie [/quote:b7a6fd6462]
Hehe ja też
Fryzjer - 22 Wrzesień 10, 15:55
Chętnie dołączę do gry . Z przyjemnością poprowadziłbym Śląsk do zwycięstwa nad gorolami <joke> xD. Jestem chętny, mam nadzieję, że tym razem się uda .
Adax - 22 Wrzesień 10, 17:16
Też się zgłaszam. Mam nadzieję wytrwać do końca.
Gdyby się dało proszę wielkopolskę (nie ma Śląska już buu... )
Hunter - 23 Wrzesień 10, 12:15
Już wpisuję chętnych. Jutro porozmawiam z adminem. Start gry niedługo!
przemusio - 23 Wrzesień 10, 13:00
Chcesz jakieś grafiki ? Bądź częściej na GG
Pierwszy na liście graczy
Hunter - 23 Wrzesień 10, 13:04
Tak na marginesie:
Nie mam już gg, bo mi się coś porąbało i musiałem odinstalować. Na weekend załatwie se skype'a, to pogadamy
przemusio - 23 Wrzesień 10, 13:12
Niestety nie mam Skype, a mikrofon mi się pieprznol.
|
|