|
StrongholdNet - forum graczy Stronghold Największe polskie forum o grach z serii Stronghold. |
 |
Offtopic - Historia
bosman7 - 7 Październik 09, 17:31 Temat postu: Historia Jeżeli ktoś ma jakiś problem z historii to zapraszam na gg
Jestem studentem 2 roku
thompson - 7 Październik 09, 21:08
to podaj gg
Kroniki - 8 Październik 09, 20:21
Jaką epokę uważasz za swoją specjalizację i czym dokładnie się zajmujesz. Ówczesnymi ustrojami politycznymi, wojnami, gospodarką, rzemiosłem, czy innymi pierdołami? Wczoraj do 24 pisałem referat na temat państ starożytnego Bliskiego Wschodu, a teraz zauważyłem temat, chociaż i tak pewnie kontaktu nie złapiemy.
captaincoguar - 9 Październik 09, 21:45
Chyba jesteś niezbyt ogarnięty, bo zapomniałeś podać gg -ale to szczegół.
Prawda ?
bosman7 - 11 Październik 09, 17:49
captaincoguar napisał/a: | Chyba jesteś niezbyt ogarnięty, bo zapomniałeś podać gg -ale to szczegół.
Prawda ? |
Jestesm na tyle niegarnięty, że nie ogłaszam swojego gg wszędzie, jak ktoś będzie coś potrzebował to istnieje opcja PW gdzie mogę podać nr
Wszystkie epoki interesują mnie równomiernie, aczkolwiek najbardziej średniowiecze oraz okres między wojenny. Interesuje się także okresem bezpośrednio przed upadkiem Imperium Rzymskiego. Jeżeli chodzi o to czym się zajmuję, to odpowiem jednym słowem - całokształtem, bo gospodarka, wojna rzemiosło etc etc zawsze się na siebie nakładają
Al Ganonim - 12 Październik 09, 18:22
Wiesz coś na temat Twierdzy Kraków?
jankes1124 - 14 Październik 09, 18:25
O fajnie, że ktoś się ogłosił... Jako takich problemów nie mam, ale jak coś to napisze.
Prescot - 15 Październik 09, 22:17
Na forum piszcie tematy w tym dziale a nie na gg! Ja też mogę pomóc ale jestem lepszy z okresu 15-20 wiek, troche starożytność, średniowiecze gorzej bo miałem 3 lata temu ostatnio.
|
|