|
StrongholdNet - forum graczy Stronghold Największe polskie forum o grach z serii Stronghold. |
|
Stronghold Crusader, Warchest i Extreme - [problem techniczny] Pytanie o plik ze stanem
popielasty - 10 Sierpień 09, 15:16 Temat postu: [problem techniczny] Pytanie o plik ze stanem Witam,
chciałbym się dowiedzieć który plik jest odpowiedzialny za mój profil - moje misje które przeszedłem itp.
Wczoraj był format kompa, nie mogę odpalić Twierdzy więc będzie reinstall, ale mam folder z "Moich dokumentów" i folder gry i zanim go usunę chce się dowiedzieć który to plik.
Al Ganonim - 10 Sierpień 09, 15:32
stronghold.cfg w folderze z grą.
Ale na wszelki wypadek skopiuj sobie też stronghold.mlb, bo zapomniałem, do czego służył .
... I skopiuj generelnie te pliki z głównego folderu, tak o. Kto to wie, co gra bedzie jeszcze potrzebowała .
Jednak stronghold.cfg jest najwazniejszy.
popielasty - 10 Sierpień 09, 15:54
Al Ganonim napisał/a: | stronghold.cfg w folderze z grą.
|
Nie
W "Moich dokumentach" robi się automatycznie folder "Stronghold Crusader" a wnim jest plik crusader.cfg i to on jest chyba odpowiedzialny za to o co pytałem - sprawdziłem i działa.
Al Ganonim - 10 Sierpień 09, 20:56
Zalezy jaki masz system. XP zapisuje w innym miejscu, Vista w innym i win7 tez w innym. Nie wspominam juz nawet o win95, który wszystko robił własnie... w folderze z grą .
|
|