|
StrongholdNet - forum graczy Stronghold Największe polskie forum o grach z serii Stronghold. |
 |
Offtopic - Wakacje mogą być przedłużone do 1 października!
Nice Friend - 8 Lipiec 09, 11:12 Temat postu: Wakacje mogą być przedłużone do 1 października! Znalazłem pożyteczną strone wchodzić!Musimy mieć milion odwiedzin!
Kod: | http://www.przedluzwakacje.1k.pl/ |
All Filippo - 8 Lipiec 09, 11:23
Raczej mało możliwe. Nie brałbym sobie tego do serca. Zresztą i tak mamy dobrze. W Anglii mają tylko krótką przerwę taką jak my ferie zimowe.
Kokoju - 8 Lipiec 09, 11:26
Nom, wątpię: ktoś założył stronę która o tym może zadecydować. A plany "Zmiany Wakacji" były różne. Raz, że zaczną się 1 lipca i będą 2 tygodnie wolnego w jesieni, raz, że w połowie sierpnia się kończą. Ja tam nie chcę zmian, nawet, jeśli to bedą dłuższe wakacje, bo będą jak pomysł z mundurkami. Zamieszaniie.
Nice Friend - 8 Lipiec 09, 11:27
Ale w tygodniu mają też jakiś dzień wolny...
Choć mało możliwe można kliknąć.
Przemas lr - 8 Lipiec 09, 11:50
Kolejna bzdura. Wierzycie, że wakacje zostaną przedłużone aż do 1października? phi...
Marori - 8 Lipiec 09, 11:55
Stara znana strona ^^'. Nic nie zdziałamy
Bordinio - 8 Lipiec 09, 12:12
Tak dokładnie Tą stronę widziałem już z rok temu W sumie to służy ona tylko temu, żeby "przedłużyć" wakacje w "duchu" ;] Do października to będziesz miał wakacje na studiach.
Kalimach - 8 Lipiec 09, 12:35
This is Bullshit Taa jasne wakacje do 1 października, ciekawe kiedy nauczyciele zrealizowaliby materiał.
jankes1124 - 8 Lipiec 09, 14:22
Raczej niemożliwe... A późnej mielibyśmy po 10 godzin lekcyjnych
Lord Smerf - 8 Lipiec 09, 17:03
Zresztą spójrzcie na sam dół strony. Dokładnie na to małą czcionką.
Przemas lr - 8 Lipiec 09, 17:44
Jeżeli wakacje zostaną przedłużone, to mój pies musi coś powiedzieć. A to jest NIEMOŻLIWE
All Filippo - 8 Lipiec 09, 18:44
Cytat: |
* Wakacje zostaną przedłużone w duchu każdego ucznia, nawet jeśli jest to niemożliwe. Wysyłając stronę dalej napełniasz słońcem drugiego człowieka a więc pozwalasz na przedłużenie wakacji.
Tylko od Ciebie zależy jak długo słońce to pozostanie wewnątrz (może aż do października?). Więc wypełń jak najwięcej mieszkań słonecznym czasem wakacji.
* Mister REVERIE's jest postacią fikcyjną a strona ma charakter rozrywkowy Mister Reverie's to marzenie każdego z nas.
Oczywiście nie chodzi o przedłużenie wakacji jako późniejsze pójście do szkoły - lecz duchowe nastawienie każdego z nas. |
No i wszystko jasne?
Nice Friend - 8 Lipiec 09, 21:10
Daliście się nabrać lol
Tylko chciałem wiedzieć po którym poście ktoś to napisze....
[ Dodano: 2009-07-08, 21:11 ]
LOCKED!
|
|