|
StrongholdNet - forum graczy Stronghold Największe polskie forum o grach z serii Stronghold. |
|
Stronghold 2 - Od jakiej rangi najczęściej gracie w królotwórcy (skirmish)?
ponceriusz - 24 Czerwiec 09, 11:52 Temat postu: Od jakiej rangi najczęściej gracie w królotwórcy (skirmish)? To co w temacie. Ja najbardziej lubię zaczynać od rycerza. Jak sobie robię trudniejszą grę to czasami robię sobie przewagę.
Przemas lr - 24 Czerwiec 09, 12:05
Baron
Maciek - 24 Czerwiec 09, 14:58
Różnie.
sir Ryszard - 24 Czerwiec 09, 16:52
Ja zawsze jak rycerz ew. baron lub włościanin
speeder11 - 24 Czerwiec 09, 17:52
Ja tylko włościanin, ewentualnie rycerz.
Jak się zaczyna od książe, to trudno jest ogarnąć tą przestępczość, śmiecie i szczury od razu
ponceriusz - 24 Czerwiec 09, 18:23
speeder11 napisał/a: | Jak się zaczyna od książe, to trudno jest ogarnąć tą przestępczość, śmiecie i szczury od razu |
Racja, również wrogowie mają od razu cały zamek skończony, trudno im dorównac militarnie, jak i gospodarczo.
Czasami też gram jako baron.
Powinno się dac zaczynac np. od Obrońcy króla, czy Hrabii.
Huangdi - 24 Czerwiec 09, 18:55
Zdecydowanie włościanin i rycerz.
przemo53 - 27 Marzec 10, 16:51
Co dają te rangi???
Przemas lr - 28 Marzec 10, 11:22
Ja od najmniejszej. Powoli się rozbudowuję, żeby mieć żarcie na potem. Później gdy już all zbudowałem to awansuję na kolejny poziom. I tak dalej i tak dalej
Przemall - 18 Kwiecień 10, 16:39
ja zaczynam od włościanina bo wtedy jest najłatwiej
hanahmon - 10 Maj 10, 08:10
ja zawsze zaczynam od włościanina ale rozpoczynanie księciem to dla mnie prościzna najpierw się w singlu rozkręcam a w multi później wygrywam ze wszystkimi
Erek - 25 Maj 10, 10:15
Ja zaczynam od rangi włościanina , można się powoli rozbudowywać bez większych problemów.
|
|