|
StrongholdNet - forum graczy Stronghold Największe polskie forum o grach z serii Stronghold. |
|
Edytor map - MapY for MulTiplayer {Z_U_R}Zakon UpadłYch Rycerzy
xSoNyx - 14 Czerwiec 09, 16:18 Temat postu: MapY for MulTiplayer {Z_U_R}Zakon UpadłYch Rycerzy Pierwsza mapa stworzona do gry multiplayer przeznaczona także do gry z botami zapraszam do pobierania wyglądem przypomina mapę patrol graniczny lecz bardzo się od siebie różnią:)
Zapraszam do pobierania
1.Map made By SonY?!
DOWNLOAD CLICK!!!
jankes1124 - 14 Czerwiec 09, 16:30
Wg mnie mapa nie jest całkowicie zrównoważona... Widać to choćby po żelazie... Zaraz pobiorę mapę...
xSoNyx - 14 Czerwiec 09, 16:43
Żelazo,kamień,drewno jest zrównoważone:) jedynie odrobinkę łąki mogą byc nie zrównoważone ale przy dobrym rozmieszczeniu ;]...
speeder11 - 14 Czerwiec 09, 16:43
Mapy do multi są całkiem zrównoważone.
xSoNyx - 14 Czerwiec 09, 18:24
Hehe:D czyli muszę poprawic mapkę:D no to trudno:) ale to i tak była moja 1 mapka do Crusadera i niezbyt mi podchodzi ten edytor:/ w crusku w 1 jest dużo lepiej ciekawiej tak jakby:D
T-Rex - 14 Czerwiec 09, 20:27
Dla multi to niestety wszystko musisz zrównoważyć ( odległości i drzewa też ).
Jak zostawisz kamień i żelazo poza zasięgiem murów, to mapa się raczej nie przyjmie.
Oprócz tego trzeba je robić "od linijki", żeby było widać, że mapa jest zrównoważona ( łąki najlepiej też ).
P.S. W multi piękny krajobraz na mapie mało kogo obchodzi.
xSoNyx - 14 Czerwiec 09, 21:02
Dobrze wiedziec to muszę się pobawic w crusaderze z edytorem ale jakoś mi w tej części nie podchodzi do gustu:/
|
|