|
StrongholdNet - forum graczy Stronghold Największe polskie forum o grach z serii Stronghold. |
|
Stronghold Crusader, Warchest i Extreme - Ciekawostka na onecie...
Crux - 6 Czerwiec 09, 19:10 Temat postu: Ciekawostka na onecie... http://wyprawy.onet.pl/67...ekspedycja.html
Bordinio - 6 Czerwiec 09, 19:32
No proszę, w końcu mamy jakąś inicjatywę związaną z Wyprawami Krzyżowymi Ciekawe czy ta wyprawa dojdzie do skutku. [Sam bym pojechał, ale na razie tak jakoś niezorganizowany jestem ]
P.S. Wielki plus dla Ciebie Crux za znalezienie tego :] To pokazuje, że jednak w dzisiejszych czasach są jeszcze ludzie, którzy interesując się okresem krucjat, podążają szlakami krzyżowców w dosłownym tego słowa znaczeniu.
Może za sprawą tego, za niedługo nastąpi jakiś przełom, który poskutkuje większym zainteresowaniem wśród ludzi. [Scena SC odżyje xD]
Kamil - 6 Czerwiec 09, 20:13
Proponuje spojrzeć na datę komentarzy :]
A tak w ogóle to jaki to ma związek z grą?
jankes1124 - 6 Czerwiec 09, 20:17
Noooo dokładnie Kamilsoon też zwróciłem uwagę
Bordinio - 7 Czerwiec 09, 08:07
No to co, że inicjatywa powstała w grudniu
Co to ma wspólnego z grą ? Chociażby wspólną tematykę. Mimo, że to forum jest o Strongholdzie, wielu forumowiczów interesuje się krucjatami. Można, więc powiedzieć, że forum podchodzi też pod forum historyczne ^^
@down Dzięki
jankes1124 - 7 Czerwiec 09, 09:37
Bordinio napisał/a: | Można, więc powiedzieć, że forum podchodzi też pod forum historyczne |
W pewnym sensie jest to prawdą. Dobre wytłumaczenie pytania Bordinio dałeś...
Crux - 7 Czerwiec 09, 10:32
Ehh... chodziło mi o logo. Ten rycerz, konny, no ludzie! Nie poznajecie? Toż to grafika z SC!
jankes1124 - 7 Czerwiec 09, 11:02
Oczywiście, że poznaję... Wykorzystali obrazki z naszej, jakże przepięknej gry^^
Percival - 7 Czerwiec 09, 12:15
Nasza ulubiona gra napewno przybliżyła jej graczom historię wypraw krzyżowych. Wielu uczyło się podstaw właśnie z kampanii historycznych(choć one nie mówią prawdy, ale zachęciły może do poznania jej w innych książkach).
|
|