|
StrongholdNet - forum graczy Stronghold Największe polskie forum o grach z serii Stronghold. |
|
Stronghold - Najlepsze, najśmieszniejsze odzywki naszych podwładnych
Baissa - 20 Maj 09, 10:58 Temat postu: Najlepsze, najśmieszniejsze odzywki naszych podwładnych Które komendy jednostek najbardziej was rozbawiły? Pałkarze mówią trochę za cicho, podobnie jak czarni mnisi czy rycerze. Ale najbardziej spodobało mi się jak zaznaczyłam kopaczy i usłyszałam "Wiesz co? Cierpię na klaustrofobię."
Zgoda na zmianę nazwy tematu została udzielona.
- Bordinio
Kokoju - 20 Maj 09, 20:07
Ja lubię:
Pałkarze: Życie jest okrutne
Kusznicy: Uuuuuuuuuuuuwaga! xD
Ale najlepsze mają arabowie xD
ponceriusz - 21 Maj 09, 08:17
rycerze (ci na koniach) mówią jakby się schlali,
pikinierzy:Ooo, będzie można pocwiczyc nogi...
rycerz:Ooo, a zatem oodjedziemy...
Lord Adam II - 22 Maj 09, 16:49
Mi się podobają te drabiniarzy... Są powiedziane śmiesznie, bardzo szybko i piskliwym głosem.
550055 - 22 Maj 09, 21:46
Mi się zatem podoba głos włówczników gdy odpychają drabiny:
Dokąd z tymi drabinami?Przecz z tąd!
Elite - 23 Maj 09, 09:28
Ugolnie ich komentarzy podczas wyjkonywania wszelakich czynnosci sa... GENIALNE:))) Niezle sie ubawilem;p
Percival - 25 Maj 09, 12:47
Te są jescze dobre:
"To będzie krwawa jadka" (pikinierzy)
"Mmmój panie" (drabiniarze)
"Patrzcie ! Mućka leci", " Mam nadzieję, że oni lubią wołowinę" (przy wyrzucie krów)
No, ale arabskie rzeczywiście są najlepsze...
Szeryf99 - 29 Maj 09, 18:13
Włócznicy mówią jak idą kopać fosę : "Moje buty przemakają".
A jak zwolnimy drabiniarzy mówią : "Dziękujemy ci Panie".
Co za tchórze ja bym takich do armii nie powołał ale to jest śmieszne .
ponceriusz - 30 Maj 09, 15:01
drabiniarze mieli prawie gwarantowaną śmierc w bitwie, ty też byś się cieszył, gdyby cię zwolnili z takiego stanowiska
jankes1124 - 30 Maj 09, 15:18
Mi się podobają teksty drabiniarzy i pałkarzy
jamesiorek - 31 Maj 09, 19:54
A jak zrobić żeby pikinierzy mówili np. "grawitacja to wspaniała rzecz czyż nie?" albo włócznicy " Oni wyglądają na prawdziwych twardzieli" czy coś takiego ? plz pomóżcie ... jak to zrobić żeby oni to powiedzieli ? W ogóle to ja nigdy ich nie mogłem usłyszeć, no może jak poszedłem do katalogu z grą i otworzyłem te parę plików czy nawet więcej ...
Poprawa czyt.
- Bordinio
Nice Friend - 31 Maj 09, 19:58
Hmmm. Jamesiorek, widzę że jesteś nowym użytkownikiem zedytuj posta i napisz to jakoś zrozumiale,bo prawie nic nie rozumie oprócz 2 pierwszych zdań.;/
jankes1124 - 31 Maj 09, 20:40
A te jednostki wymawiają w ogóle takie zdania? Nie spotkałem się jeszcze z takimi okrzykami
jamesiorek - 31 Maj 09, 20:55
tak tylko nie wiem kiedy i gdzie a może w ogóle ? jak coś to w folderku z speech jest takie coś bo niby skąd mam to wiedzieć ?:D
jankes1124 - 31 Maj 09, 21:00
No nie wiem, dlatego się pytam... A wiesz jak się nazywa ten plik z komendą jednostki?
|
|