|
StrongholdNet - forum graczy Stronghold Największe polskie forum o grach z serii Stronghold. |
|
Crusader, Warchest i Extreme Multiplayer - Program [MP] http://www.gameranger.com/
HolyKing - 22 Kwiecień 09, 10:13 Temat postu: Program [MP] http://www.gameranger.com/
Kod: | http://www.gameranger.com/ |
Program oferujący grę przez internet w Gry takiej jak AoE II, SHC itp
Alternatywa dla Hamachi, wielu graczy już z tego korzysta
Przykleiłem, proszę jednak dbać o wygląd posta. Zmieniłem lekko nazwę tematu, aby ktoś kto będzie chciał go przeczytać mógł bez problemu w niego wejść. [Zamiast iść na stronę przez url ]
- Bordinio
thx bordinio poprawiłem - HK
jacekJI - 22 Kwiecień 09, 13:10
Program genialny!! wielkie dzięki za info, po maturkach będzie jak znalazł go gsa nie wiadomo czego nie działa u mnie
DonKamillo - 22 Kwiecień 09, 16:39
Ale co nie działa ? Jak masz jakiś konkretny problem to zapytaj w odpowiednim temacie. Na GSA aktualnie nie działa lobby ale grać można.
HolyKing - 23 Kwiecień 09, 14:04
zapraszam zapraszam zdecydowanie wiecej osob niz na gsa tutaj gra 8-10 roomw non stop
HK, proszę Cię .
- Warlike
D-star - 26 Kwiecień 09, 09:36
Super program, HK wielkie dzięki za odkrycie Mam jednak pytanie, zdecydowanie najwięcej graczy jest z Rosji, jednak niestety nasza angielska wersja gry nie połączy się z ich rosyjską. I pytanie, dlaczego tak jest?
speeder11 - 26 Kwiecień 09, 10:14
I don't know
Gram z wieloma graczami z rosji, między innymi z G$W=- Pahyl'ą, i jakoś idzie Ale on ma chyba angielską wersję... chciałem grać z innym gościem z rosji, to nie poszło ;p Ja mam polską wersje.
DonKamillo - 26 Kwiecień 09, 19:10
D-star napisał/a: | Super program, HK wielkie dzięki za odkrycie Mam jednak pytanie, zdecydowanie najwięcej graczy jest z Rosji, jednak niestety nasza angielska wersja gry nie połączy się z ich rosyjską. I pytanie, dlaczego tak jest? |
Prawdopodobnie dlatego że oni mają inną czcionkę w grze i to wywala jakieś błędy przy łączeniu...
T-Rex - 26 Kwiecień 09, 21:15
Program jest super !
Może wreszcie się każdy z każdym połączy.
speeder11 - 27 Kwiecień 09, 13:52
dokładnie, nie potrzeba zewnętrznego IP !!!
Driller - 27 Kwiecień 09, 15:29
A to może zainstaluję go sobie skoro taki super jest A ile osób tam siedzi? Tak jak HK pisał?
speeder11 - 27 Kwiecień 09, 16:14
Przynajmniej 4-5 roomów grających jest zawsze. Najlepiej zakładać własne roomy, zawsze ktoś przyjdzie Szkoda, że jest tu dużo noobów, nawet nie raszujących. Ale spotyka się też jakiegoś GoC'a, albo innych Dużo ruskich jest też, niektórzy bardzo dobrzy.
jacekJI - 27 Kwiecień 09, 18:51
parę razy grałem i tylko raz trafiłem na takiego noba a tak to grałem w nocy to goście dobrze grali.
HolyKing - 29 Kwiecień 09, 15:29
nie grajcie z gocami bo to boty sa xD
speeder11 - 29 Kwiecień 09, 18:06
Czego? ^^
T-Rex - 29 Kwiecień 09, 21:06
Tylko zamieszanie z tymi rosyjskimi graczami - jest ich trochę i nie rozumiem dlaczego nie chcą dołączyć do reszty świata i zainstalować sobie angielskiej wersji...
|
|