|
StrongholdNet - forum graczy Stronghold Największe polskie forum o grach z serii Stronghold. |
|
Stronghold Crusader, Warchest i Extreme - Pytania, problemy itd.
Przemas lr - 2 Kwiecień 09, 18:22 Temat postu: Pytania, problemy itd. Jak masz jakiś kolwiek problem z grą, albo jakieś niewytłumaczenie pisz tutaj. Napewno ktoś Ci pomoże
Maciek - 14 Kwiecień 09, 11:13
Ja ja! Miałęm angielską wersje Warchesta. Sciągnąłem spolszczenie ale do zwykłego Crusadera. Odpalam patrze na misje z Warchesta w skirmishu a tam kwestia skryby: "Mój pan informuje że towary które wysłałeś właśnie przybyły" a w opisie mapy: "mój pan idzie odpocząć. Musisz kontynuować walkę bez niego.". Dlatego proszę aby ktoś kto ma Warchesta wstawił tutaj plik .tex.
KIZIOR - 3 Maj 09, 16:43
Witam mam mały problem, kupiłem sobie strongh delux i na opakowaniu pisze, że vista obsługuje też grę , zainstalowałem i włączam, a tam włącza się początek "gra z polskiej klasyki" i się wyłącza. Znaczy w ogóle się nie włącza.
Ogólnie kocham tą gierkę, ale mam teraz viste i nie wiem co zrobić żeby w nią zagrać.
Proszę o szybka pomoc
A ja kocham poprawiać takie posty -.-
- Bordinio
bzc14 - 13 Czerwiec 09, 09:23
mam ten sam problem na viscie jak i na xp po instalacji deluks oraz krzyzowiec po kliknieciu na okno wyswietla sie tylko kolekcja klasyki..... i nic wiecej gra sie nie wlacza.prosze o pomoc
xSoNyx - 13 Czerwiec 09, 19:51
maciekolos napisał/a: | Ja ja! Miałęm angielską wersje Warchesta. Sciągnąłem spolszczenie ale do zwykłego Crusadera. Odpalam patrze na misje z Warchesta w skirmishu a tam kwestia skryby: "Mój pan informuje że towary które wysłałeś właśnie przybyły" a w opisie mapy: "mój pan idzie odpocząć. Musisz kontynuować walkę bez niego.". Dlatego proszę aby ktoś kto ma Warchesta wstawił tutaj plik .tex. |
Jeżeli dzieje ci się tak to nie jest wina pliku .tex tylko po prostu plików AUDIO które podmieniłeś:P najlepiej przeinstaluj grę.
Co do tego że gra powinna chodzic na viscie to już tłumaczę na pudełku może i jest napisane:D że powinna chodzic ale musi byc to oryginalna gra ale nawet jak jest to i tak jest okolo 70% że nie pójdzie gdyż będzie brak zgodności.
Proponuje:
Wyjeb** to intro z flashem tam jest w glównym katalogu gry następnie spróbowac uruchomic grę jeżeli nie chodzi dalej to uruchomic trzeba plik główny przez który uruchamiacie grę w trybie zgodności z systemem XP ewentualnie z windowsem 98 i na bank powinno działac no ale jeżeli nie to pozostaje reklamacja:D xD
Pozdrawiam sonnY;)
loro120 - 30 Lipiec 09, 14:12
Witam mam problem w twierdzy wersji warchest Crusader kupiłem oryginalną grę kolekcja klasyki zainstalowałem i zacząłem grac kampanie doszedłem do ostatniej z czterech i włączam pierszą misje a tu się gra wyłącza zrobiłem już reinstal ale nic nie pomogło
Lord Smerf - 2 Sierpień 09, 12:11
Opisz problem jeszcze raz, ale zrozumiale. Nic nie da się zrozumieć.
DonKamillo - 2 Sierpień 09, 21:36
loro120 napisał/a: | Witam mam problem w twierdzy wersji warchest Crusader kupiłem oryginalną grę kolekcja klasyki zainstalowałem i zacząłem grac kampanie doszedłem do ostatniej z czterech i włączam pierszą misje a tu się gra wyłącza zrobiłem już reinstal ale nic nie pomogło |
Bardzo dziwne. Sprawdz czy na pewno jest najnowszy patch.
nitrus - 2 Kwiecień 10, 15:25
Dzień i dobry ^^.
Mam do Was pytanko. Jest możliwosc, aby w warchescie grac w oknie?
Mam panoramiczny monitor i rozciągnięty obraz mi dokucza. Proszę o odpowiedz. Pozdrawiam .
T-Rex - 4 Kwiecień 10, 10:52
Z tego co wiem to rzekomo u niektórych działa "alt" und "enter" gdy jest włączona gra.
Poza tym D3DWindower dla gier w oknie.
nitrus - 5 Kwiecień 10, 10:26
D3D działa. Dzięki wielkie
Fryderyk - 3 Maj 10, 12:58
Witam:)
Mam oryginalną Twierdzę Warchest wersję 1.1 pl ... i w grze wieloosobowej w Krzyżowcu na czacie zamiast normalnych liter wyświetlają mi się jakieś "lllll". Na niektórych opisach do map też to jest...:(( Wie ktoś jak temu zaradzić?
Z góry dziękuję za pomoc...
Xeno - 3 Maj 10, 13:06
Twój przeciwnik ma prawdopodobnie zwykłego crusadera i temu tak się dzieje. Taż tak miałem, ale teraz mam Kompatybilną wersję crusadera i mogę grać zarówno z warchest jak i zwykłym shc.
Fryderyk - 3 Maj 10, 16:28
Dzięki Xeno
...
Mam jeszcze jeden problem:
W czasie gry wieloosobowej co chwilę następuje zerwanie łącza i gra musi się kilka (a nawet kilkanaście) sekund wczytywać.. Nie raz nawet wychodzi mi z gry ... Dodam, że mam wystarczająco szybkie łącze i wyłączone zapory, nie wspomnę już o wyłączonym GG itp.
Pomoże mi ktoś??
Bordinio - 3 Maj 10, 19:01
Najczęstszym przypadkiem jest niezgodność wersji gier np. Ty masz 1.1, a ktoś inny 1.0 . Ewentualnie może ktoś po drugiej stronie ma wł. zabezpieczenia.
|
|