StrongholdNet - forum graczy Stronghold
Największe polskie forum o grach z serii Stronghold.

Offtopic - Archeologia Stronghold

Azistethic - Dzisiaj 10:23
Temat postu: Archeologia Stronghold
Jestem w trakcie przekopywania się przez stare archiwalne strony związane z (głównie) polską sceną. Szczerze powiedziawszy o większości z tych stron nie pamiętałem (a jak się okazało udzielałem się tam lub nawet współtworzyłem). Miła, nostalgiczna podróż 20 lat wstecz, wraz z kopalnią krindżu ;D

Dla zainteresowanych będę tu umieszczał linki (bezpośrednio do stron lub z pomocą wayback machine). Będę edytował ten post w miarę umieszczania kolejnych linków. Dużo z nich odnajduje na starym forum StrongholdNet (na którym mam bana tak btw ;D), odkurzając strony klanowe z pamięci, lub przez inne wyszukiwarki/agregatory.

Święty Zastęp - Strona ŚZ - te już wklejałem w innym temacie, ale dla porządku umieszczam również tutaj

Crusader CenteR - okazuje się że w pewnym momencie też chciałem mieć forum o stronghold - i szczerze nawet tego nie pamiętam :lol:

Strona Władka - Strona Władka - tu kiedyś znajdowało się całkiem mocne, chociaż niestabilne, centrum multiplayer

Druga strona Władka

więcej stron podrzucę w wolnej chwili, edytując ten post - pozostawię timestampy żeby było wiadomo co nowe.

Ogólnie straszliwie wtedy wojowałem o coś na tych wszystkich forach, ale za nic nie wiem czemu :mrgreen: Gratuluję sobie jednak zawziętości :-P