StrongholdNet - forum graczy Stronghold
Największe polskie forum o grach z serii Stronghold.

O forum - Odyn wróć

DarnokOk - 16 Listopad 23, 12:59
Temat postu: Odyn wróć
Odynie, mówię do Ciebie spoza systemu, przerywamy symulację. Rozpruj poduszkę, znajdziesz w niej opakowanie Draży Korsarzy. Zjedz wszystkie. Zaśniesz. Obudzisz się w 2006 i zaczniemy wszystko od nowa.
Odyn - 22 Styczeń 25, 22:03

Wróciłem. Jest rok 2024. W poduszce nie było draży 😭
Siwy - 22 Styczeń 25, 22:19

Łooo jak dawno ten łoś tu nie galopował ;) . DarnokOku, jak masz takie możliwości i Twoje posty działają, to ściągnij tu jeszcze z powrotem kilka osób :D .
DarnokOk - 28 Styczeń 25, 21:49

Ajajaj

Może lepiej wstrzymać magię, jeszcze chwila i moje czary przywołają tego słynnego trolla który kilkukrotnie dostał bana tu:
https://forum.stronghold.net.pl/viewtopic.php?p=51216#51216

Crux - 31 Sierpień 26, 21:40

Odyn chyba trochę wrócił, widać nie tylko po newsach na stronie, ale także i paru innych drobnych zmianach (np. usunięciu linka do "starego" forum, tak jakby to miało dwa tygodnie :D ).
Siwy - 31 Sierpień 26, 22:18

Na stronie Odyn złapał wenę, nie ma co :D . A kiedy następny numer Gońca Wyborowego, Crux? ;)
Crux - 31 Sierpień 26, 22:40

Siwy napisał/a:
A kiedy następny numer Gońca Wyborowego, Crux? ;)

My to z Kacprem robiliśmy prawie dwie dekady temu :D

Odyn - 1 Wrzesień 26, 22:12

Trudno powiedzieć, czy "wróciłem". Ostatnio zaglądam na stronę i forum głównie, jak Siwy do mnie napisze. A że ostatnio wymieniliśmy trochę maili, m.in. przez problemy dwóch użytkowników z dostępem do forum, to jakoś tak wyszło że zrobiłem coś więcej ;-)

Crux napisał/a:

No to masz dużo nowych tematów do wykorzystania :-D

Siwy - 1 Wrzesień 26, 22:58

Odyn napisał/a:
Crux napisał/a:

No to masz dużo nowych tematów do wykorzystania :-D

Właśnie do tego samego zmierzałem :D .

Azistethic - 4 Wrzesień 26, 11:53

Mam ostatnio fazę na przeglądanie starych for internetowych, i przypomniałem sobie po kilkunastu latach o tej stronie. W sumie spędziłem i na starym i nowym forum trochę czasu, ale loginów do konta sobie nie przypomnę, miałem nick "Holyking" bodajże. Fajnie widzieć że ktoś tu jeszcze zagląda, patrząc na lekko odwracający się trend i delikatny powrót for do łask, może i tu wróci jakieś bardziej okazałe życie ;)

Edit:

https://forum.stronghold.net.pl/profile.php?mode=viewprofile&u=10 - rzeczywiście profil dalej istnieje, 15 Grudzień 08, 08:27 - prawie 20 lat minęło ;)

Crux - 4 Wrzesień 26, 23:19

Azistethic napisał/a:
Mam ostatnio fazę na przeglądanie starych for internetowych, i przypomniałem sobie po kilkunastu latach o tej stronie. W sumie spędziłem i na starym i nowym forum trochę czasu, ale loginów do konta sobie nie przypomnę, miałem nick "Holyking" bodajże. Fajnie widzieć że ktoś tu jeszcze zagląda, patrząc na lekko odwracający się trend i delikatny powrót for do łask, może i tu wróci jakieś bardziej okazałe życie ;)

Cześć, pamiętam Cię! :)

Też trochę tak mam - jestem trochę (okej... zawsze) zawalony robotą ale mam pewien plan i moja obecność tutaj i chęć lekkiego ożywienia forum nie jest przypadkowa... na dniach postaram się wszystko opisać w "O forum" właśnie (+ jest jeszcze inna kwestia, którą będę chciał, na początek, przedstawić Odynowi i kolegom-modom w Knajpie, ale którą zapewne też w miarę szybko wyciągnę na światło dzienne).

Fajnie, że jesteś :)

Azistethic - 7 Wrzesień 26, 11:23

Ciekawy jestem co wymyśliłeś. Ja biorąc pod uwagę też posty o powstawaniu modów itp, myślę że można by pozyskać nowych userów na kartach społeczności steam, ewentualnie z użyciem discorda itp. (chociaż nie zdziwię się jeśli już akurat o tym pomyśleliście).