|
StrongholdNet - forum graczy Stronghold Największe polskie forum o grach z serii Stronghold. |
|
Stronghold Crusader, Warchest i Extreme - Znaczki xD
Darius - 7 Czerwiec 14, 19:23 Temat postu: Znaczki xD Witam,Mam mały problem zainstalowałem sb wrogów z Warchesta ( wybaczcie jak nie tak się to pisze )do Twierdzy:Krzyżowiec (wersja 1.1) i mi się litery zmieniły np. zamiast ż mam
jakiś znak jest to tylko przy literach typu ż.ą,ó itd. Proszę o pomoc! Z góry dzięki
Maciek - 7 Czerwiec 14, 19:56
Nic na to nie poradzisz niestety. Krzaczki będą występowały, chyba, że kupisz org. Warchesta
Darius - 7 Czerwiec 14, 20:06
A w instrukcji instalacji postaci znalazłem coś takiego ,, 3. Pliki językowe dołączam bonusowo ponieważ polska wersja
gry po zainstalowaniu nowych przeciwników się "wykrzacza"
czyli zamiast liter macie różne dziwne znaki
Aby temu zapobiec wklejamy do wymienionego wyzej folderu plik
crENG.tex z tym że zmieniamy jego nazwę na cr.tex ,, Jakieś dziwne to wszystko
@EDIT
Pobawiłem się plikami i mam Angielską wersje
@EDIT2 Znowu się pobawiłem plikami i w ogóle nie mam napisów... tylko np.
jak włączam grę to mam w 3 kolumnie od góry e z jakąś kreską na górze
@EDIT3 Jest zamiast Krzaczków mam litery tylko zamiast ż mam z ale lepsze to niż krzaczki
XD
Siwy - 8 Czerwiec 14, 12:02
No widzisz jaka zabawa xd. Tak jak nazwa wklejonego pliku wskazuje - crENZG.tex - jest to plik z angielskiej wersji, który zmienia napisy na angielskie. Dzięki temu nie ma krzaków, no ale jest po angielsku. Coś za coś ;].
Btw. jak sprawiłeś, że po takich zabawach udało Ci się zamiast krzaków uzyskać taki efekt, że mie ma po prostu ogonków? Ciekawa sprawa..
Darius - 8 Czerwiec 14, 19:25
Mnie się pytaj... xD W necie szukałem nic nie było to sam zacząłem się bawić
Reinstale gry i jeszcze raz Przeciwników z Warchesta instalacja spolszczenia, nic nie dało
jeszcze raz tym razem przeczytałem ,,CZYTAJ TO!!,, ( coś w tym stylu ) i pozamieniałem
coś w nazwie chyba cr.tex wrzuciłem to do plików z grą i dałem Spolszczenie...
czyli w sumie dałem wszystko do gry co miało związek z polską wersją xD
|
|