|
StrongholdNet - forum graczy Stronghold Największe polskie forum o grach z serii Stronghold. |
|
Stronghold Kingdoms - Sprawa dot. bana.
vasusoi - 8 Marzec 14, 22:51 Temat postu: Sprawa dot. bana. Wiecie może jak poznać powód banicji konta? Pisze do supportu i bez skutku, cały czas wysyłają tą samą identyczną wiadomość. Nawet nie wiem na ile i za co dostałem bana.
Lord Smerf - 9 Marzec 14, 11:13
vasusoi napisał/a: | Pisze do supportu i bez skutku, cały czas wysyłają tą samą identyczną wiadomość. |
Jaką wiadomość? Zdarzyło mi się dostać bana, ale niestety, na odpowiedź supportu musiałem jednak trochę czekać(na tyle długo, że wróg zdążył pokasować mi wioski, gdyż akurat byliśmy w wojnie), następnie zaś wyjaśnianie sprawy zajęło dobrą chwilę. Zalecam cierpliwość - polski support nie jest zbyt profesjonalny, ale nie można z tym wiele zrobić.
EDIT Zły dział btw.
EDIT2 Musisz poczekać, aż support sam Ci wyjaśni, za co dostałeś bana.
vasusoi - 9 Marzec 14, 11:28
Mam już od półtora tygodnia bana i żadnych wyjaśnień. To są jakieś jaja:
Witam,
Nie jesteśmy w stanie odpowiadać na poszczególne zapytania dotyczące blokad kont. Jeśli konto zostało zablokowane, nastąpiło to zgodnie z obowiązującymi zasadami, na które użytkownik zgodził się, akceptując Regulamin i/lub Zasady gry. Wszyscy gracze muszą przeczytać i zaakceptować zarówno Zasady gry, jak i Regulamin. Jeśli coś jest w nich niezrozumiałe, zasięgnij odpowiedniej porady, aby to zrozumieć. Przykro nam, ale nie możemy udzielić pomocy w szerszym zakresie.
Pozdrawiam,
Lord Jovial
Taką wiadomość dostałem 3 razy, gdy napisałem zgłoszenie.
Lord Smerf - 9 Marzec 14, 12:13
Lord Jovial... Mnie też gościu wkurzał, ale przynajmniej podał mi powód bana. Oczywiście odpowiedź jest idiotyczna("zbanowaliśmy bo możemy, spierspadaj"); ja spytałbym tutaj: http://forum.strongholdki...forum.php?f=357 , Jovial jest tam adminem. Jeśli nie zadziała to zawsze możesz spróbować napisać do angielskiego supportu, powinni być w stanie pomóc i może będą do tego bardziej skorzy.
|
|