|
StrongholdNet - forum graczy Stronghold Największe polskie forum o grach z serii Stronghold. |
 |
Stronghold Kingdoms - [ogólne] Problem z kolem misji
randyrockstiff - 12 Wrzesień 13, 10:05 Temat postu: [ogólne] Problem z kolem misji Czesc,
mam problem ze wspomnianym kolem misji. Ukonczylem misje, ktora polegala na zaglosowaniu w wyborach - kolo misji nie pojawilo sie. Teraz ukonczylem misje, ktora dotyczyla zniszczenia Szczura - kolo ponownie sie nie pojawilo. Nie pomaga przelogowanie sie, co robic?
Z gory dzieki za wskazowki.
Lord Smerf - 12 Wrzesień 13, 17:05
Ja za pierwszym razem nie zauważyłem koła - pojawia się ono w widoku głównym, pod ikoną kart na po lewej stronie ekranu. Jeśli nie w tym rzecz, to chyba masz problem związany bardziej z kontem - w tej sytuacji obawiam się, że będziesz musiał napisać do supportu.
randyrockstiff - 13 Wrzesień 13, 12:58
Juz raz uzywalem kola misji, wiec wiem jak go uzywac i gdzie sie znajduje. Gdzie i jak napisac do tego supportu?
andszej2 - 15 Wrzesień 13, 18:09
Za te dwie misje dostajesz pakiety kart, a nie koło misji. Musisz wejść w zakładkę "Pokaż wszystkie karty" u góry ekranu i klikasz "pakiety kart". W lewym dolnym rogu powinny być te pakiety do otworzenia
randyrockstiff - 15 Wrzesień 13, 19:28
Wszystko sie wyjasnilo w takim razie, super, dzieki.
|
|