StrongholdNet - forum graczy Stronghold
Największe polskie forum o grach z serii Stronghold.

Stronghold Kingdoms - Kiedy będą następne wojwództwa?

KuBBeN - 14 Lipiec 13, 14:51
Temat postu: Kiedy będą następne wojwództwa?
Nie rozumiem Firefly.Zamiast pozwolić osiedlać się tam gdzie się chce to z góry narzucają nam miejsca,no trochę niesprawiedliwe.Bez przesady ile mamy czekać na Podlasie czy inne województwa?.Jestem z X to chce grać w X a nie w Y.I jeszcze coś,ten kto chce dostać 10 paczek,100 pkt kart i tokena na 7 dni to piszcie w tym temacie.A ja wam powiem jak je zdobyć.Pozdrawiam
Lord Smerf - 14 Lipiec 13, 15:50

Ja nie chcę żadnych paczek kart itd, ale napiszę, jak je zdobyć, bo kolega powyżej chyba coś knuje. Instalujemy patch HD do SH1 lub Krzyżowca, kiedy gra prosi o podanie maila, podajemy maila. Dostajemy kod na maila, aktywujemy kod, dostajemy karty. To wszystko.

A województwa powinny być otwierane dużo szybciej, ale polska administracja liczy obecnie bodajże jedną osobę, do tego niezbyt kompetentną.

KuBBeN - 14 Lipiec 13, 18:04

Dokładnie chciałem napisać identyczny sposób.:).No cóz trzeba czekać ;/
loonatyk - 28 Lipiec 13, 02:25

Lord Smerf napisał/a:
Ja nie chcę żadnych paczek kart itd, ale napiszę, jak je zdobyć, bo kolega powyżej chyba coś knuje. Instalujemy patch HD do SH1 lub Krzyżowca, kiedy gra prosi o podanie maila, podajemy maila. Dostajemy kod na maila, aktywujemy kod, dostajemy karty. To wszystko.

A województwa powinny być otwierane dużo szybciej, ale polska administracja liczy obecnie bodajże jedną osobę, do tego niezbyt kompetentną.

nadal działa ten kod żeby dostać karty itp ?

Lord Smerf - 28 Lipiec 13, 21:12

Działa i najprawdopodobniej będzie działał tak długo, aż Firefly zwinie interes.
loonatyk - 29 Lipiec 13, 15:37

a macie jakieś inne kody ? ;)
Lord Smerf - 29 Lipiec 13, 16:02

Nie i odradzam kupowanie z drugiej ręki.