|
StrongholdNet - forum graczy Stronghold Największe polskie forum o grach z serii Stronghold. |
|
Stronghold Kingdoms - Polski Świat (nowy polski ród)
DarkKnight - 23 Kwiecień 13, 00:57 Temat postu: Polski Świat (nowy polski ród) Zapraszam wszystkich do nowego polskiego rodu który dopiero co otworzyłem w Gdańsku.
Narazie H19 bedzie działać w Gdańsku otoczony sojusznikami ale docelowo ma się przenieść na Wschód Polski w rejony (Giżycko,Suwałki,Ełk) i tam rosnąć w siłę.
Zapraszam ludzi którzy chcą grać w tamtych rejonach w Polskim domu z Polakami, oczywiście wtedy kiedy jakaś z prowincji zostanie otwarta na Wschodzie to tam się przenosimy.
Zapraszam też ludzi którzy dopiero zaczynają swoją przygodę ze SHK i chcą poznawać tajniki tej gry wśród silnego polskiego Rodu.
Serdecznie zapraszam zainteresowanych do pisania w grze poprzez maila lub tutaj w temacie.
Mroczny_Rycerz
Marszałek rodu H19
Micholon - 2 Maj 13, 15:30
Niedawno grałem na angielskim serwerze to były problemy, z komunikacją, i jeszcze ktoś mi wioskę zburzył, więc skoro mam grac od nowa to wejdę na polski serwer.Chętnie dołącze się do twego rodu. Mój nick w SHK to Micholon.
Mkbewe - 3 Maj 13, 11:16
Gdybyście mi wyjaśnili wszystko o tej grze to bym się ulokował na Warmii.
Micholon - 3 Maj 13, 14:37
Mogę ci ogólnie opowiedzieć o grze, a jak coś to tu masz poradnik ze strony strongholda:http://stronghold.gry-onl...id=poradnik_sk. Stronghold Kingdoms to po prostu twierdza tylko w wersji MMO(Massively Multiplayer Online). Mamy własną wioskę,
w której budujemy wszystkie ekonomiczne budynki jak w twierdzy lecz wioska jest oddzielona od zamku w którym budujemy umocnienia. W grze wbijamy levele(Jak w kazdym MMO) za które dostajemy punkty badań. Jest mnóstwo badań które będą odblokowywać wszystkie żeczy które na początku sa niedostępne.(np.: lepsze jednostki umocnienia i budynki).
W grze można dołączyc do jakiejś frakcji by nie byc samemu. Jeżeli chciałbyś zagrać polecam byś wybudował wioskę w gdańsku gdyż tam jest kilka osób z forum które niedługo zrobią nowa frakcję bo ta o której mówił Mroczny, jest nieaktualna
|
|